Najprodavaniji Škoda model idealan za biznis i veliku porodicu
" />

Nova Škoda Octavia - Automobil kakav želite!

2019-11-14

Najprodavaniji Škoda model idealan za biznis i veliku porodicu

Predstavljamo Vam potpuno novu OCTAVIU, prostran model koji, budući da živi poput Vas, jednako je svestran u poslovnim situacijama koliko je prilagođen porodičnom načinu života. Svojim kompaktnim dimenzijama, najsavremenijim sistemima pomoći vozaču i izuzetnom udobnošću, savršen je za gradski saobraćaj i dugotrajne vožnje.

JEDINSTVEN DIZAJN

Sa svojim savršenim proporcijama, površinom i poboljšanom aerodinamikom, potpuno nova OCTAVIA izgleda u isto vreme i elegantno i sportski. Kao što je uobičajeno za model OCTAVIA, zadržao je svoj dizajn. Kao rezultat toga, nema razloga da ga zamenite sa drugim modelom u klasi.

ŠTA OČEKUJETE OD NOVE ŠKODA OCTAVIE?

Bez obzira da li tražite pristojno vozilo za posao, automobil za celu porodicu, partnera za izlete u prirodu ili sve to zajedno, potpuno nova OCTAVIA je idealna za Vas. Uverite se sami.

Sve što Vam je potrebno možete lako uklopiti u 640-litarski prtljažni prostor, kombi verzija. Sklapanjem naslona zadnjih sedišta povećaćete prtljažnik na punih 1.700 litara. Tu su I brojna Simply Clever rešenja za sigurno postavljanje tereta na svoje mesto: Četiri kuke, tri mreže, dvostruki pod i teretni elementi.

 

Potpuno nova OCTAVIA je idealan automobil za odmor. Putnici sa zadnjim sedištem će ceniti ovaj automobile jer će moći da se odmore tokom putovanja, zadnja sedišta sadrže podesive naslone za glavu kako bi mogli lako spavati na putu.

Dinamična kontrola šasije sa podesivim amortizerima će osigurati da je putovanje ugodno bez obzira na okolnosti.

Potpuno nova OCTAVIA ističe se u onim oblastima koje su važne za svakoga od nas. Oslonite se na maksimalnu sigurnost i uživajte maksimalno u vožnji sa minimalnom potrošnjom.

U skladu s tradicijom, svi novi modeli OCTAVIA mogu da koriste dizel, benzin i komprimovani prirodni gas (CNG). Međutim, to nije sve. Potpuno nova OCTAVIA biće u ponudi i kao polovičan ili mild hibrid i hibrid s priključkom. Štaviše, 2.0 TDI dizel motor je napredovao i sada dolazi kao nova EVO verzija u modelima OCTAVIA namenjenim za EU tržište.

 

ŠKODA OCTAVIA, sada u svojoj četvrtoj generaciji, slavi 60 godina od pokretanja proizvodnje: u januaru 1959. prvi automobili iz ove legendarne serije modela otkotrljali su se s proizvodne trake u fabrici Mlada Boleslav. Ovim je započela priča o našem najuspešnijem modelu.