fbpx

Akcije

SPECIJALNA PONUDA


Alpros auto, ovlašćeni Škoda diler za Vas izdvaja iz ponude specijalne cene aktuelnih modela, servisnu letnju akciju i ponudu polovnih vozila. 

Uvek dostupni za više informacija na +381 11 71 51 900 ili info@alpros.rs

Zakoračite u novu godinu sa stilom! Škoda Superb, dostupna odmah!

Superb Ambition 1.4 TSI 110kw/150ks DSG

OPREMA koju treba izdvojiti 

El. šiber

Kožna sedišta, elektro podesiva sa memorijom za vozača

Prednji i zadnji parking senzori

Kamera za rikverc

El. otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika

Trozonski klima uređaj

Kessy sistem

LED Farovi

AL. felne 18“

POLOVNA VOZILA

 

Salon plovnih automobila nalazi se na Vidikovcu, adresa Pilota Mihaila Petrovića 77a u Beogradu. Nudimo Vam vozila proverenog porekla, legalna u zemlji i inostranstvu. Trudimo se da u ponudu uvrstimo samo najbolje. Ponudu polovnih automobila na klik

ZAKUP

 

Zakup se odnosi na korišćenje vozila iznad 24 meseca uz nepromenljivu mesečnu naknadu. U zakup uvrstavamo vozila svih tipova i brendova. Nudimo paket usluga po meri i zahtevu kljenta. Saznaj više… 

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.