Servisiranje Škoda automobila

Kako bi se produžio vek trajanja automobila, kako bi automobil bio u najboljem stanju i kako bi mu se održala vrednost, neophodno je redovno servisiranje. Samo zvanični Škoda servis vozila ima tehničare, alat i najnoviju kompjuterizovanu opremu za dijagnostiku koji su posebno namenjeni za Škoda vozila. Za više informacija o održavanju automobila u  Škoda servisu kliknite ovde.
Uz to, Alpros auto kao ovlašćeni Škoda servis koristi originalne rezervne delove, koji su tako projektovani i konstruisani da se savršeno uklapaju i funkcionišu u vašem vozilu.
Prilikom prijema klijenta, servisni savetnici, utvrđuju šta je potrebno uraditi na automobilu. Ukoliko je potrebno, pre uvoženja automobila u Škoda servis, radi se „predinspekcija“, na samom ulazu u Škoda servis, podizanjem auta na dizalici ili priključenjem na kompjuter. U

Uobičajena je i probna vožnja, tokom koje se uočavaju nepravilnosti u radu automobila. Najveći broj kvarova se otklanja tokom istog dana, zahvaljujući velikom lageru originalnih delova u magacinu. U kompjuterskoj bazi podataka (istorija vozila) se čuvaju podaci o svim prethodnim servisima, urađenim na određenom automobilu.

ORIGINALNI ŠKODA REZERVNI DELOVI

Originalni rezervni delovi garantuju kontinuirani kvalitet vašeg vozila. Nakon mnogo pređenih kilometara, dobro poznata bezbednost i kvalitet pouzdani su kao i prvog dana. Pored tehničkog kvaliteta, originalni delovi nude i dodatne prednosti: dugovečnost Vašeg vozila i pouzdanost u svakom trenutku.

Pri kupovini rezervnih delova, neka Vaša opcija uvek budu originalni Škoda delovi, jer upravo taj izbor obezbeđuje niz prednosti:

Garantovanu usklađenost do najsitnijih detalja, sa originalnim specifikacijama
Preciznost prilikom sklapanja delova bez premca
Najnovija tehnologija prilikom izrade rezervnih delova
Bezbednost
Garancija proizvođača
Dostupnost u širokoj prodajnoj mreži
Konstantan lager rezervnih delova
Dugoročnu uštedu i ekonomsku efikasnost
Optimalan vek rezervnih delova i komponenti
Najbolji odnos vrednosti i utrošenog novca
Mogućnost zakazivanja termina:

U Alpros auto Škoda servisima možete zakazati termin koji u potpunosti odgovara Vama!

U okviru Škoda servisa nalaze se:

Prodavnica rezervnih delova
Servisiranje i ugradnja klima uredjaja
Radionica za kompletne popravke
Autoelektrika
Vulkanizerski servis
Limarsko farbarski radovi
Autoperionica

Dodatna usliga registracija i tehnički pregled. Za zakazivanje kliknite ovde