Sledim svoj životni put!

Škoda Nova Octavia Combi

Već od
18204 €
  Od g/km Od l/100km
dynuploaded10-27-2020_050647_42964.pdf
dynuploaded07-01-2021_035749_29698.pdf
Napomena: Cene su u EUR. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije. U cenu vozila je uračunata carina, carinske dažbine, svi zavisni troškovi i PDV, do skladišta prodavca. Nije uračunata dodatna oprema. Doplata za metalik boju je 456 EUR.
dynuploaded02-09-2021_010649_17322.pdf
dynuploaded07-01-2021_035756_70732.pdf
dynuploaded11-30-2020_024904_81806.pdf

Razlozi Zašto

Udobnost bez konkurencije

Nova OCTAVIA COMBI je savršen spoj komfora i luksuza.

Budite sigurni da ćete zahvaljujući udobnosti sedišta i posebnim zadnjim naslonima za glavu, uvek stići na svoje odredište bez osećaja umora. 

 

Moderna unutrašnjost

Nova generacija virtuelnog kokpita prelazi standarde u svojoj kategoriji. 

Moćićete da vidite sve važne informacije na dva ekrana od 10". Minimalističke linije  i LED ambijetalno osvetljenje prućaju eleganciju unutrašnjosti. 

Bezbednost na prvom mestu !

Nagrađena sa 5 zvezdica za bezbednost, Nova OCTAVIA COMBI pruža Vam osećaj sigurnosti kako u gradskoj vožnji tako i na dužim putovanjima. 

Nekoliko naprednih sistema pomoći vozaču i devet vazdušnih jastuka podižu bezbednost na najviši nivo. 

Puno mesta za Vas i Vašu porodicu

U prtljažnik zapremine 600-litara, možete smestiti sve što Vam je potrebno. Obaranjem zadnjih naslona, prtljažnik se poveđava na 1,555 litara (640/1700 litara kod COMBI verzije). U prtljažniku ćete naći brojna Simply Clever rešenjačetiri kuke, tri mrežice i Velcro cargo elemente,  da Vaš prtljag bude siguran. 

Moderna unutrašnjost

Nova generacija virtuelnog kokpita prelazi standarde u svojoj kategoriji. 

Moćićete da vidite sve važne informacije na dva ekrana od 10". Minimalističke linije  i LED ambijetalno osvetljenje prućaju eleganciju unutrašnjosti. 

Tehnologije

Novi sistemi asistencije

Nova OCTAVIA se ističe na poljima koja su svima važna. Maksimalna bezbednost, snažni motori i najmoderniji sistemi za on-line povezivanje.

Putujte bez brige dok se vozite gradskim ulicama ili na otvorenom putu. OCTAVIA poseduje nekoliko novih sistema asistencije koji su komplementarni sa novim ekonomičnim motorima.

Oprema

Specifikacije

Opustite se, ima dovoljno prostora za svakoga.

Više o tehničkim detaljima

Svi detalji koje ste tražili

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE COMBI OCTAVIA

Dimenzije automobila

Sigurnost

Ostale sigurnosne funkcije

ŠKODA OCTAVIA COMBI pruža sigurnost bez kompromisa. Ovaj kompaktni karavan dobio je rejting od pet zvezdica u testu Euro NCAP-a u 2013. godini zbog svojih primera sigurnosti. Pored opisanih sigurnosnih sistema, sledeće funkcije su dostupne kao standardne ili kao opcione za OCTAVIA COMBI:

› Electronska lokada diferencijala (EDL) - ?U slučaju da se nađete na putu sa dve vrste podloge,na primer suvi makadam na jednoj strani vozila i led na drugoj - bićete zahvalni da postoji  EDL blokada diferencijala. Ovajsistem radi zajedno sa ABS senzorima. Elektronska kontrolna jedinica konstantno dobija podatke iz ABS senzorabrzine točka. Ukoliko jedinica detektuje da jedan točak proklizava, povećava silu kočenja da bi poklopila brzinu sa drugim točkom koji ne proklizava. Takođe, prenosi silu na točak sa boljom trakcijom, koji je u mogućnosti da prenese više snage.

› XDS+ pomaže da vozilo zadrži putanju u oštrim krivinama.

› ABS sprečava blokiranje točkova tokom kočenja u slučaju nužde ili pri kočenju na klizavim površinama.

› MSR pomaže prilikom kočenj na klizavimpovršinama.

› ASR obezbeđuje ravnomerno polaženje i ubrzavanje na klizavim površinama.

› Opciona elektronska kontrola pritiska pneumatika drži vozača sve vreme informisan o pritisku u pneumaticima.

› Sistem Hill Hold Control (HHC) omogućava lako polaženje na uzbrdici bez rizika od neželjenog pomeranja vozila unazad i kočenja ručnom kočnicom. Automatski se aktivira kada je nagib veći od 5% bez obzira da li idete napred ili u nazad. Kada vozač pusti kočnicu HHC zadržava pritisak u kočionom sistemu još 1 ili 2 sekunde. U ovom vremenskom intervalu možete krenuti bez neželjenom pomeranja vozila.

› Trepćuće kočne svetlosti smanjuju rizik od udaraca u zadnji deo, naročito kada se približavaju gužvama na autoputu ili kada naglo kočite u slučaju neočekivane prepreke.

Stalni pogon na sva četiri točka

Pogon na sva četiri točka

Sa inteligentnim pogonom na svim točkovima, ŠKODA pruža stabilnost i trakciju točkova u svim uslovima vožnje. Sistem pogona na svim točkovima sa elektro hidraučičnim kvačilom reaguje na najmanju razliku u u otporu ispod točkova. U normalnim uslovima vozilo se ponaša kao i svaki drugi automobil sa pogoonom na prednjim točkovima. Kada padne sneg, pojavi se blato ili led - pretvara se u 4x4 vozilo što Vi nećete ni primetiti

Raspodela obrtnog momenta na sva četiri točka je automatska i zavisi od voznog okruženja. Kontrolna jedinica izračunava idealan obrtni moment zadnje osovine. Varijabilni pritisak prilagođava diskove kvačila.

Tracción a las cuatro ruedas
Pogon na sva četiri točka

Ekološke tehnologije

Sistem Start-Stop

Sistem Start-Stop isključuje motor kada nije potrebno da radi u mestu. Ova karakteristika je naročito praktična u urbanom okruženju, jer značajno smanjuje potrošnju goriva. Sistem Start-Stop se aktivira automatski kada se motor pokreće i može se ručno deaktivirati u bilo kom trenutku.

Sistema Start-Stop
Sistem Start-Stop
Oporavak energije kočenja

Oporavak energije kočenja pretvara u efikasno upravljanje energijom i inteligentan način smanjenja potrošnje goriva. Kinetička energija se transformiše u korisnu električnu energiju koja se čuva u bateriji ili se koristi u električnim sistemima. Na taj način će se sačuvati gorivo koje bi bilo potrebno za ove zadatke.

Recuperación de energía de frenada
Oporavak energije kočenja
Eco mod (izbor režima vožnje)

Jedan od režima koji nudi sistem za izbor načina vožnje je Ecoperfect za vozače osetljive na životnu sredinu koja daje prioritet ekonomičnoj vožnji. Specifična karakteristika Eco moda je režim vožnje ("jedrenje") u automobilima sa DSG prenosom. Režim vožnje se koristi prilikom vožnje bez naglog ubrzavanja.

Preporuka za promenu brzine

Pravi izbor odnosa prenosa može uštedjeti gorivo i povećati udobnost vožnje u isto vrijeme. Niže brzine motora rezultuju manjom potrošnjom goriva i tišim radom motora. Simbol koji se pojavljuje u gornjem desnom delu ekrana potvrđuje pravilan izbor odnosa prenosa ili preporučuje da se to promijeni povec´anjem ili smanjenjem.