ŠKODA KAROQ kabriolet studija

2018-04-19

Učenici ŠKODA srednje škola dizajnirali su model ŠKODA KAROQ cabriolet studiju. Projekat naglašava visok kvalitet obrazovnog programa Škoda akademije. Oko dvadeset studenata iz ŠKODA stručne školi u Mlada Boleslavi su projektovali i napravili concept novog  automobila. Nakon četiri studije u poslednjih nekoliko godina, studenti su sada projektovali konvertibilnu verziju modela ŠKODA KAROQ verziju kabriolet . Gotova Studija će biti predstavljen javnosti u junu. Vozilo koje su dizajnirali talentovani mladi studenti podvlači još jednom visok kvalitet obrazovnog programa ŠKODA.

Škoda Auto je ponovo nudi talentovanim mladim studentima priliku  da budu auto dizajneri. Studenti se trenutno obučavaju u ŠKODA AUTO stručnoj školi i zajedno su došli na ideju da se napravi peti studijski model automobila. Pod vođstvom svojih nastavnika i uz podršku odeljenja tehnologije, dizajna i proizvodnje u sedištu kompanije u Mlada Boleslavi, oni grade kabriolet studiju na osnovu već postojećeg modela ŠKODA KAROQ. Projekat naglašava kakav je značaj najnoviji asortiman SUV model za model portfolio brenda, kao i njegove uspehe i dostignuća. Pored toga, on naglašava svež i mladalački dizajn ŠKODA KAROQ.

Ovaj projekat obuke još jednom podvlači visok kvalitet obrazovnog programa u Škoda Auto univerzitetu. U stručnoj školi, koja je osnovana 1927. godine, talentovani mladi studenti prođu obuku za tehničke predmeta za tri, četiri godine. Trenutno, više od 900 učenika završavaju ukupno 13 obrazovnih programa sa punim radnim vremenom (pet u trajanju od 4 godine i osam u trajanju od 3 godine) i dva za proširenje programmes.

Stručne škole za mašinstvo je deo Škoda akademije, koja je osnovana u aprilu 2013. da obezbedi sveobuhvatnu obuku za studente i zaposlene. Njegova obrazovanje i kvalifikacija programa posebno je usmereno ka potrebama društva. Od 2013. godine, ŠKODA je - uz podršku KOVO unije - uložila oko 260 miliona kruna na širenju svoje ponude obrazovnih programa i modernizacije opreme u ŠKODA akademiji.