Škoda ENYAQ : POTPUNO ELEKTRIČNO VOZILO

2020-09-02

Spremni za budućnost?

Električna vozila za ŠKODU predstavljaju više od automobila sa alternativnim izvorom napajanja. Elektična vozila otvaraju potpuno novo poglavlje u 125-godišnjoj istoriji ŠKODA brenda. Do 2025. godine Škoda planira da proizvede pet potpuno električnih vozila. Očekujte više zabave, manje emisija, više mogućnosti i manje ograničenja. Pridružite se na Škoda putu u budućnost!

 

Predstavljamo vam potpuno novi ENYAQ iV, prvi ŠKODA električni SUV. Upečatljiv stil, prostrana unutrašnjost, visokokvalitetni materijali i najnovija tehnologija samo su neki od mnogih prednosti.

Sa svojom najsavremenijom povezanošc´u ENYAQ iV, najsavremenijim sistemima za pomoc´ vozaču i izuzetnom udobnošc´u, savršen je za gradski saobrac´aj i duga putovanja.

 

Lansiranjem svog potpuno novog modela ENYAQ iV, ŠKODA preduzima sledec´i sistematski korak u primeni svoje strategije e-mobilnosti. Potpuno električni SUV prvi je proizvodni ŠKODA model koji se zasniva na modularnoj platformi električnih automobila MEB VW Group. ŠKODA ENYAQ iV nudi pogon na sve točkove ili pogon na sva četiri točka, zajedno sa dometom koji je savršeno pogodan za svakodnevnu upotrebu.

 

ŠKODA nastavlja da razvija svoj emotivni dizajnerski jezik - u tu svrhu novi SUV ENYAQ iV karakteriše potpuno novi koncept enterijera koji nudi izbor dizajna, umesto klasičnih nivoa opreme i potpuno novu strukturu dostupnih opcija.

Poseban naglasak je ekskluzivno izdanje ENYAQ iV Founders Edition, koje je ograničeno na 1.895 jedinica i obeležava godišnjicu kompanije koja slavi 125 godina uspeha.

 

Sa ŠKODA SUV vozilima ste se navikli na moderan i pouzdan izgled. Potpuno novi ENYAQ iV nastavlja ovu tradiciju i osmislio je dizajn koji je prepoznatljiv , a opet inovativan i privlačan. Njegove graciozne proporcije ukazuju na bogatstvo unutraćnjeg prostora.

 

ŠKODA ENYAQ iV osnovni model je praktičan i pogodan  svakodnevni porodični pratilac, pružajuc´i prostor i visok nivo funkcionalnosti. Tu je i savršeni ENYAQ iV za ljude koji puno kilometara prelaze tražec´i maksimalan domet i brzo punjenje, kao i za kupce sa dinamičnim stilom vožnje koji očekuju optimalne performanse čak i od električnog terenca.

ŠKODA ENYAQ iV opremljena je najnovijim sistemima za pomoc´ vozaču, što omoguc´ava bezbrižno putovanje.

 

Potpuno novi ENYAQ iV izgrađen je na platformi specijalno razvijenoj za električne automobile i nudi vrhunsku tehnologiju, brzo punjenje i veliki domet. Infrastruktura za rad elektrificiranih vozila raste iz dana u dan.

Istražite svet ŠKODA  eMobilnosti.