Alpros auto na novoj lokaciji

2018-06-19

„Alpros Auto“, poslovna jedinica u sastavu privrednog društva „Alpros“ d.o.o. osnovanog 2001. godine, počinje sa radom u oktobru 2003. godine. Ove godine proslavlja 15 godina uspešnog  poslovanja kao ovlašćeni Škoda diler.

 Pre četiri godine, Škoda je najavila novu strategiju, to je podrazumevalo rebrendiranje dilerske mreže. 

Kada je Alpros auto bio u pitanju to je podrazumevalo izgradnju potpuno novog objekta. Višegodišnje iskustvo u građevini, kao druga uspešna delatnost kompanije Alpros, dovelo je do ideje da se sagradi novi kompleks Panorama Voždovac i u njemu novi Škoda centar. Osim što su se ispunili svi standardi Škode, Panorama Voždovac ponudila je dom za 200 porodica.

Arhitektonski koncept ovog kompleksa savršeno se uklapa u okruženje i ujedno ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja. Novi centar starog kraja pruža svež, nov način življenja u glavnom gradu.

Lokacija je idealna za mlade porodice, parove i sve one koji žele da iskoriste benefite razvoja ovog dela grada uz odličnu konekciju i blizinu glavnim saobraćajnicama.

U petak 08. juna 2018. svečanom otvaranju prvog poslovnog prostora u novom kompeksu, Alpros auta, odazvalo se oko 500 zvanica, koji su svojim prisustvom i pozitivnom energijom uveličali poseban dan za Alpros.  Veliki broj prijatelja i saradnika uživali su u događaju koji je najavio početak novog poglavlja u nastavku poslovanja.

Prodajno–servisni centar krenuo je sa radom 11. juna na novoj lokaciji u ulici Kružni put voždovački broj 2.  Salon i servis su opremljeni po najnovijim Škoda standardima. Ukupna površina centra je preko 1000 m2. Potencijalnim i stalnim klijentima osim prodaje i servisiranja vozila, biće ponuđena usluga rentiranja vozila, tehničkog pregleda i registracije.