Nova Škoda Octavia

2020-10-05

Automobil kome je potrebno samo 60 sekundi da Vas osvoji

Škoda Octavia je automobil koji može da se svrsta u čak dva segmenta. Dovoljno prostrane unutrašnjosti da bi joj pozavideli i veliki broj većih automobila, sa dodatcima karakterističnim za automobile iz viših segmenata, a istovremeno je kompaktna i pristupačna.

VIŠE PROSTORA

NOVA ŠKODA OCTAVIA je 15 mm duža u odnosu na predhodne. U limo  varijanti je viša za 19 mm, dok je u Combi verziji za 22 mm. Povećan je kapacitet prtljažnika na neverovatnih 600 litara, ili 640 litara kod Combi verzije.

DINAMIČAN DIZAJN

Na najboljim aerodinamičkim koeficijentom otpora u svojoj klasi. Sportski stav modela naglašavaju niže postavljeni prednji farovi i točkovi dostupni u veličinama do 19”.

 ENTERIJER ODIŠE KVALITETOM

Nova unutrašnjost odiše novinama i kvalitom, meka plastika, hromirani detalji, ambijentalno osvetljenje i elegantan dvokraki volan, sve ovo zajedno sa novim dizajnom instrument table

UDOBNA VOŽNJA

Novi nivo komfora obezbeđuju ergonomska sedišta sa funkcijama za ventilaciju i masažu, funkcija za ulaz bez ključa za sva vrata i tro-zonski klima uređaj, kao i funkcija za grejanje za sedišta, volan i vetrobransko staklo.

OPREMA NA KOJOJ JOJ ZAVIDE

U standardnom paketu opreme dostupni su dvo-zonski klima uređaj, virtual cockpit (10.25”), električni prozori napred i pozadi, vazdušni jastuk za kolena za vozača i full LED osvetljenje.

BEZBEDNOST BEZ KOMPROMISA

Nova Škoda OCTAVIA je prvi ŠKODA model koji ima nove asistencije za izbegavanje i skretanje, asistent za izlaz sa parkinga i ekran u visini pogleda, kao i prediktivni tempomat.. Dobitnica je i pet zvezdica na Euro NCAP testovima,

NAJMODERNIJI INFOTAINMENT SISTEM

Infotainment sistemom može se upravljati pokretima ili preko digitalnog asistenta, Laura. Dostupne su tri verzije, sa ekranima od 8,25”do 10”, a upravljanje je još lakše zahvaljujući inovativnoj traci za dodir.

POBOLŠANA POVEZANOST

Zahvaljujući ugrađenom eSIM slotu, vaša OCTAVIA je uvek online. Funkcije automobila možete kontrolirati i putem naše mobilne aplikacije, a u automobilu se nalazi do pet USB ulaza, uključujući i jedan u naslonu za glavu (savršen za uključivanje nadzorne kamere).

ŠKODA PAMETNA REŠENJA

Paket Simply Clever rešenja sada sadrži nove dodatke. AdBlue se sada može napuniti i na pumpi za teretna vozila, jer integrisani levak olakšava ponovno punjenje tečnosti za pranje. Bočni nasloni za glavu nude podršku za glavu putnicima koji spavaju na zadnjem sedištu, a sedišta su opremljena sa pregradama za mobilne telefone.

Za više detalja kliknite ovde.

ŠKODA OCTAVIA Ambition 2.0 TDI 85 kw/115 ks 6G Već od 19.900 EUR