Premijera NOVE ŠKODE OCTAVIE 11. novembar

2019-11-06

Svetska premijera četvrte generacije ŠKODA OCTAVIA je 11. novembra u Pragu

Odbrojavanje je počelo ! Ostalo je manje od nedelju dana do svetske premijere nove generacije najprodavanijeg modela iz Škoda porodice, ŠKODA je objavila video u kojem su prikazani detalji nove Škoda Octavie.

Četvrta generacija najprodavanijeg modela ŠKODA sada nudi full-LED matrix svetla sa posebnim dizajnom: dve oštro definisane, svetlosne linije u obliku slova L, razdvajaju dva LED modula jednan od drugog.

Kristalna zadnja svetla takođe dolaze sa LED tehnologijom i animiranom funkcijom Coming / Leaving Home. Premijera c´e se održati 11. novembra u Pragu.

ENTERIJER

Skica koje je objavila ŠKODA Design prikazuje redizajniranu instrumentnu tablu. Na vrhu je veliki, stojec´i centralni ekran. Vizuelna širina ploče sa instrumentima naglašava velikodušni osec´aj prostora u kabini. Četvrta generacija najpopularnijeg modela u istoriji Škode pruža još više unutrašnjeg prostora od prethodnika.

 

Novi koncept enterijera takođe uključuje volan sa dvokrakim dizajnom koji sadrži tastere i točkic´e koji su na najbolji način prilagođeni vozaču.

 

Izdignut ekran, ergonomska podrška za leđa, trozonski klima uređaj Climatronic, novi upravljač, dva ekrana od 10“, „shift-by-wire“ tehnologija i još mnogo toga .

Pogonski agregati: efikasni benzinski, dizel i CNG motori sa plug-in hibridnim pogonom.

 

OCTAVIA je srce i pokretač brenda ŠKODA, predvodnik i najprodavaniji model. I baš u trenutku kada slavi 60 godina od početka proizvodnje, češki proizvođač predstavlja najnovije izdanje bestselera. Četvrta generacija modela ŠKODA OCTAVIA je porasla, pa je stoga duža i šira od prethodne verzije. Prtljažni prostor je takođe veći. Zahvaljujući novom ŠKODA dizajnerskom jeziku, OCTAVIA se može pohvaliti još većom emotivnošću; potpuno novim konceptom enterijera koji kombinuje funkcionalnost i jedinstvenu prostranost sa visokokvalitetnim materijalima i pametnim rešenjima, koja se ogleda čak i kroz najsitnije detalje. Pored toga, nekoliko novih rešenja za povezivanje i sistema za asistenciju naglašavaju inovativne sposobnosti brenda u segmentu kompaktnih automobila. Pored svih ovih kvaliteta, najznačajnija je vrednost proizvoda za uloženi novac i kvalitet na koji su kupci brenda ŠKODA navikli.