Sportski, prostran, praktičan RS 245

2017-08-17

ŠKODA OCTAVIA RS 245:
kupovi moć i i dinamičnosti


ŠKODA OCTAVIA RS 245 - sa svojom snažnom tehnologijom motora i modernom tehnologijom šasije,
uključujuc´i i elektronski regulisani diferencijal sa diferencijalnim klizanjem VAK - obec´ava vrhunsko iskustvo vožnje.

Kompaktni sportski automobil, sada sa snagom snage 180 kV (245 KS), dostupan je kao hatchback i Combi. Podaci o performansama su impresivni: od stalnog starta, potrebno je samo 6,6 sekundi da bi dosegli brzinu od 100 km / h; Maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250 km / h.

Mužični i dinamički izgled ŠKODA OCTAVIA RS 245 naglašen je novom prednjom sekcijom sa širijim rešetkom hladnjaka i širokim džepovima za vazduh u redizajniranom braniku. Rešetka radijatora i obloga okvira dolaze u sjajnoj crnoj boji. Redizajnirani farovi u kristalnom izgledu imaju LED tehnologiju i adaptivni sistem prednjeg svjetla, AFS, standardno.


Svetla za maglu, zadnja svetla i osvetljenje brojčanika imaju LED tehnologiju i kristalni izgled. Krilni retrovizori i trapezoidne cevi su takođe crne. Zbog upečatljivog sportskog nota svog sportskog izduvnog sistema, čak možete čuti da se ŠKODA OCTAVIA RS 245 razlikuje od ostalih modela u opsegu.

Kao što je uobičajeno za sve ŠKODA-ove, automobil nudi nadprosječni enterijer i prostor za čišc´enje. Pretežno crni enterijer sjaji od krova na podnožje s srebrnim pedalima u aluminijumskoj završnici. Kožna sportska sedišta RS pružaju maksimalnu podršku u brzim uglovima. Prednja sedišta nosi logotip RS-a kao i praga na vratima.

Multifunkcionalni sportski kožni volan sa perforiranom kožom i integrisanim upravljačima na volanu (za DSG transmisije) odgovara dinamičnom ambijentu automobila. LED ambijentalno osvetljenje u RS-tipičnim dekorativnim pločama potapanja unutrašnjost u jednu od deset boja. Maki-DOT ekran u boji je deo instrument klastera.


Model top-of-the-range ŠKODA OCTAVIA ima pod svojom haubom motor sa 180 KS (245 PS), četvorocilindrični, TSI. Maksimalni obrtni moment od 370 Nm postiže se između 1.600 i 4.300 o / min. Možete izabrati 6-stepeni manuelni menjač ili 7-brzinski, menjač sa dvostrukim kvačilom.
U poređenju sa 'normalnim' modelima u asortimanu, sportski šasija smanjuje tijelo ŠKODA OCTAVIA RS 245 za 15 mm, a njegova stražnja staza je 30 mm širi od one prethodnika, ŠKODA OCTAVIA RS 230.


Standardni, Sjajni aluminijumski točkovi su prečnika 19 inča. Sistem ESC stabilnosti sa sportskim režimom, kao i elektronski regulisani diferencijal sa diferencijalnim klizanjem VAK naglašavaju dinamički karakter. Isto važi za progresivno upravljanje i opcionalnu adaptivnu dinamičku kontrolu šasije (DCC).

ŠKODA OCTAVIA RS 245 pruža izuzetnu vrijednost novca za sportske i ambiciozne, ali praktične vozače.