Takmičenje najboljih ŠKODA prodajnih i servisnih savetnika

2019-10-08

Na ovogodišnjem ŠKODA Challenge takmičenju održanom u Šibeniku učestvovalo je 191 učesnika iz 32 zemlje, među kojima je bilo šest predstavnika ŠKODA Srbija. Učesnici su dobili priliku da po deveti put pokažu svoje veštine i znanje o kompaniji ŠKODA AUTO, a izabrani su najbolji zaposleni u međunarodnoj ŠKODA prodajno-servisnoj mreži.

Kompanija nastoji da kontinuirano poboljšava kvalitet usluga u celoj dilerskoj mreži, jer adekvatni saveti i profesionalno prilagođena podrška predstavljaju osnovu za unapređenje zadovoljstva i lojalnosti kupaca prema brendu ŠKODA.

Svake godine ŠKODA postavlja različite prioritete za svaki izazov. Ovog puta, učesnici su morali da odgovore na razna pitanja o vrednostima brenda, istoriji kompanije i buduc´im planovima, kao i o ŠKODA tehnologijama i proizvodima. Takođe, takmičari su obavljajući brojne zadatke morali da pokažu svoje praktične veštine i timski duh, kao i posvećenost zadovoljstvu kupaca.

Na putu do pobede, profesionalci su morali da savladaju izazovne teorijske i praktične zadatke u svojoj oblasti. Učesnici su se takmičili u osam kategorija: za najboljeg servisnog savetnika, najboljeg servisnog tehničara, najboljeg dijagnostičkog tehničara, najboljeg tehničara farbanja, najboljeg menadžera delova, najboljeg predstavnika uvoznika, najboljeg prodajnog savetnika I najboljeg menadžera prodaje. Takođe, organizovano je i grupno takmičenje. Testirano je njihovo znanje o ključnim procesima, kao i veštine u oblastima dijagnosticiranja vozila ili otkrivanja kvarova. Predstavnici ŠKODA Poljska su proglašeni za najbolji tim, dok su predstavnici ŠKODA Srbija zauzeli 32 mesto. ŠKODA dizajn sektor je učestvovao u osmišljavanju trofeja, koji su proizvedeni u renomiranoj kompaniji za proizvodnju stakla i rasvete Šipek & Špalek.