fbpx

Izjava o odricanju od odgovornosti

Alpros d.o.o. Beograd svojim dugogodišnjim poslovanjem u skladu sa pravilima dobre prakse, a sve u nameri da svi detalji tehničkih karakteristika, dizajna, opreme, materijala, garancija, fotografija i cena našim cenjenim kupcima budu prikazani ispravno, ipak ne može garantovati da su sve objavljene informacije, cene i fotografije ažurne u trenutku Vašeg pregleda.

Sve informacije objavljene na našem sajtu u vreme objavljivanja su tačne. Međutim, proizvođač kao i uvoznik zadržavaju pravo izmene ponude, cena, opreme, performansi i rokova isporuka bez prethodnog obaveštenja, nas kao ovlašćenog dilera marke Škoda, stoga Vas kao našeg cenjenog kupca najljubaznije molimo da Vam podaci i informacije na ovom sajtu služe samo kao smernice.

Na primer zbog ograničenja tehnologije štampe i prikaza na monitorima, boje i lakovi ili drugi materijali prikazani na ovom sajtu mogu se razlikovati u stvarnosti, što bi Vam kolege iz našeg prodajnog tima svakako predočile prilikom Vašeg upita ili posete našem prodajnom salonu, a vezano za model za koji ste zainteresovani.

U skladu sa svim navedenim a u cilju daljeg postupanja  u skladu sa pravilima dobre prakse, molimo Vas da nas za sve aktuelne informacije kao i više detalja o standardnoj ili dodatnoj opremi, trenutnim aktuelnim cenama i popustima, rokovima i uslovima isporuke kontaktirate na broj telefona +381 11 71 51 906, mail-om:info@alpros.rs posetite naš prodajni salon na adresi Vojvode Stepe 361, Beograd.

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.