fbpx

ŠKODA ORIGINALNI REZERVNI DELOVI

ŠKODA DELOVI

PRODAJA ORIGINALNIH REZERVNIH DELOVA

Asortiman rezervnih delova obuhvata potrošni materijal, limarske delove, ulje, stakla i farove. ŠKODA Originalni rezervni delovi imaju standardnu dvogodišnju garanciju, a pošto su dostupni 15 godina posle završetka proizvodnje modela, nemate brige da ćete naći deo za Vašu ŠKODU.

Posedujemo i magacin rezervnih delova sa preko hiljadu artikala što omogućava veoma brzu intervenciju i osposobljavanje vozila za dalji rad. Eventualnu nadogradnju ili nabavku dodatne opreme za vaša vozila vršimo u najkraćem mogućem roku.

 

U vozila ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove što nam omogućava da dajemo garanciju na izvedene radove i ugrađene delove u trajanju od 24 meseca.

AKUMULATOR
ORIGINALNI ŠKODA AKUMULATORI u svim situacijama garantuju dugotrajnu I stabilnu isporuku energije. U kvalitet žete se uveriti kada u zimskim hladnim jutrima budete pokretali automobile. Škoda originalni akumulatori su teži od konkurentskih I ne održavaju se.
AMORTIZERI
Amortizeri su vrlo važan rezervni deo. Amortizeri imaju izuzetan uticaj na upravljanje, kočenje, habanje pneumatika i prenos vibracija na karoseriju a ujedno I na na komfor putnika.
KOČNICE
Škoda originalne kočnice napravljene su od najkvalitetnijh materijala. Kvalitet bez kompromisa je sastavni deo ovog rezervnog dela.
ŠKODA FILTERI
Filteri utiču na performanse Vašeg automobila i zato je vrlo važno da budu originalni i da se redovno menjaju.
LIMARSKI DELOVI
ŠKODA Originalni limarski delovi su mnogo čvršći od neoriginalnih i imaju tri puta deblju antikorozivnu zaštitu. Ovo produžava njihov životni vek uz nepromenjen kvalitet. Originalne dimenzije garantuju laku montažu i zadržavanje prvobitnog izgleda Vašeg automobila.
Prethodna
Sledeći

ŠKODA ORIGINALNA ULJA

ŠKODA Origunalna ulja su dizajnirana specijalno za Vaš motor. Ona su garant da će Vaš motor pružiti maksimalne performanse uz minimalnu potrošnju goriva.

Castrol je jedan od vodećih proizvodjača motronih ulja i već duži niz godina saradjuje sa Škodom. U Alpros autu možete kupiti motorna ulja ovog kao i drugih poznatih svetskih proizvodjača.


skoda ovlasceni servis

PRATEĆA OPREMA

Kod nas možete naručiti originalne patosnice (gumene/tekstilne) za vaš automobil, kao i presvlake šivene po meri.

Vršimo ugradnju zaštitnog mehanizma „Zeder“ kao i „GT“ alarm uredjaja. 


Da bi svoj široki asortiman rezervnih delova i sve prateće opreme učili što pristupačnijim, AlprosAuto se trudi da obezbedi stalne popuste i AKCIJE kako bi smanjili našim klijentima finansiske troškove prilikom popravke svojih ljubimaca.

 

Sve se menja. U našem centru, trudimo se da se menja uvek na bolje. Trudimo se da budemo uvek na usluzi vernim klijentima. Stalna unapređenja se zahtevaju u svakom segmentu poslovanja. Investicije u opremu, kadrove i uređenje prostora svakako doprinose dostizanju željenog nivoa usluga bez kompromisa. Ne vidimo razlog da tako ne bude i u vremenu pred nama. Možemo da obećamo da ćemo dati sve od sebe u tim nastojanjima.

 

Ukažite nam poverenje, zauzvrat ćemo Vam pružiti vrhunski kvalitet. Posetite nas!

 

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.