fbpx

Škoda cenovnici i katalozi

Odabrati idealan automobil za Vas ili Vašu porodicu, za Vaš biznis ili flotu za Vašu kompaniju nije više težak zadatak. Škoda nudi odličnu ponudu. Pred Vama su Škoda cenovnici I katalozi svih modela I paketa opreme.

Izaberite automobil i ne zaustavljajte se!

Uvek nas možete kontaktirati za više informacija o cenama za Škoda vozila. 

ŠKODA SCALA

ŠKODA FABIA

FABIA COMBI

ŠKODA OCTAVIA

OCTAVIA COMBI

ŠKODA KAROQ

ŠKODA KODIAQ

ŠKODA SUPERB

SUPERB COMBI

ŠKODA KAMIQ

Za više informacija o vozilima I kreiranju jedinstvene ponude kontaktirajte sektor prodaje novih vozila.

U svakom trenutku možete konfigurisati idealan automobile za Vas.


U segmentu izbor opreme cena od označava trenutnu početnu punu cenu za dostupne pakete opreme za konkretan ŠKODA model i prikazane su u EUR. Već od cena na promo banerima na naslovnoj strani označava trenutnu promo cenu za određenu verziju ŠKODA modela i prikazana je u EUR. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodne najave. Za konačnu cenu vozila kontaktirajte nas. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja. U cenu vozila je uračunata carina, carinske dažbine, svi zavisni troškovi i PDV, do skladišta prodavca. U cenu nije uračunata dodatna oprema.

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.