fbpx

Svi ŠKODA modeli

NOVA FABIA 

FABIA COMBI

SCALA

KAMIQ

KAROQ

OCTAVIA

KODIAQ

OCTAVIA COMBI

SUPERB

SUPERB COMBI

Svi ŠKODA modeli

NOVA FABIA 

FABIA COMBI

SCALA

KAMIQ

KAROQ

OCTAVIA

KODIAQ

OCTAVIA COMBI

SUPERB

SUPERB COMBI

Škoda cenovnici i katalozi

Odabrati idealan automobil za Vas ili Vašu porodicu, za Vaš biznis ili flotu za Vašu kompaniju nije više težak zadatak. Škoda nudi odličnu ponudu. Pred Vama su Škoda cenovnici I katalozi svih modela I paketa opreme.

Izaberite automobil i ne zaustavljajte se!

Uvek nas možete kontaktirati za više informacija o cenama za Škoda vozila. 

SCALA

FABIA

FABIA COMBI

OCTAVIA

OCTAVIA COMBI

KAROQ

KODIAQ

SUPERB

SUPERB COMBI

KAMIQ

Za više informacija o vozilima I kreiranju jedinstvene ponude kontaktirajte sektor prodaje novih vozila.

U svakom trenutku možete konfigurisati idealan automobile za Vas.


U segmentu izbor opreme cena od označava trenutnu početnu punu cenu za dostupne pakete opreme za konkretan ŠKODA model i prikazane su u EUR. Već od cena na promo banerima na naslovnoj strani označava trenutnu promo cenu za određenu verziju ŠKODA modela i prikazana je u EUR. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodne najave. Za konačnu cenu vozila kontaktirajte nas. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja. U cenu vozila je uračunata carina, carinske dažbine, svi zavisni troškovi i PDV, do skladišta prodavca. U cenu nije uračunata dodatna oprema.

Scroll to Top
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.