fbpx

Korišćena vozila

Korišćena vozila mogu biti odlična opcija za one koji žele da uštede novac pri sledećoj kupovini vozila.

Ne samo da su korišćena vozila obično pristupačnija od potpuno novih automobila, već često dolaze i sa nižim troškovima vlasništva zbog nižih stopa amortizacije, ako je kupac pravno lice.

KORIŠĆENA VOZILA – nabavka i održavanje

 

Ako razmišljate o kupovini automobila, opcija koju biste možda želeli da razmotrite  pri kupovini nekog od korišćeog vozila je kupovina u kompaniji koja je ujedno i zastupnik i prodavac novih vozila. Ovo je dodatna pognost jer predstavlja vid sigurnosti za budućeg kupca, koja se ogleda u dodatnoj podršci po pitanju održavanja, kontrele i svakog vida pomoći u periodu eksploatisanja vozila.

Još jedna prednost kupovine od ovlašćenog dilera je dodatna sigurnost  obzirom da su izvori nabavke korišćenih vozila provereni i renomirani. Nabavka se vrši od kompanija koje obično imaju rigorozne procese inspekcije i kontrole kako bi osigurali kvalitet i bezbednost korišćenih vozila koje prodaju. Ovo Vam može pružiti bezbrižnost znajući da je automobil koji kupujete temeljno proveren i da je u dobrom stanju. Svako vozilo poseduje servisnu istoriju koju kupac može tražiti na uvid.

Osim što nudimo širok izbor visokokvalitetnih korišćenih vozila, kao ovlašćeni zastupnik Škoda brenda imamo veliki izbor dostupnih opcija finansiranja koje olakšavaju proces kupovine. Bez obzira da li plaćate gotovinom ili finansirate kupovinu, osoblje u našem centru može pomoći  kako bi pronašli plan kupovine koji odgovara vašem budžetu.

Sve u svemu, kupovina korišćenih automobila od zvaničnog zastupnika novih vozila Škoda brenda može biti pametan i zgodan izbor. Uz širok izbor visokokvalitetnih vozila i dostupnih opcija finansiranja, olakšava se  pronalaženje i kupovinu savršenog automobila za Vaše potrebe.

Alpos auto uspešno posluje dvadeset godina u oblasti auto biznisa. Trudimo se da svojom ponudom privučemo klijenta ali posebnu pažnju posvećujemo postprodajnim aktivnostima.

Ponudu korišćenih vozila možete pogledati OVDE ili na sajtu POLOVNI AUTOMOBILI.

Korišćena vozila auto plac možete posetiti u Bulevaru patrijarha Pavla 5t, Rakovica Beograd.

Radno vreme radnim danima od 08-18h, subota 08-15h.

korisćena vozila

 

 

 

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.