fbpx

NOVA OCTAVIA RS – Sportski karakter za iskusne

Mnogo je razloga zbog kojih će Vas Škoda Octavia RS ostaviti bez daha.

SPORTSKI ENTERIJER

Jedna od posebnosti modela Octavia RS je potpuno novi multifunkcionalni sportski volan sa tri kraka. Sve ključne informacije uvek su Vam u vidnom polju zahvaljujući virtuelnom kokpitu od 10,25″ dostupnom u 5 različitih prikaza. Prostrani enterijer je kombinacija elegancije i sportskog dizajna. Karakteristike enterijera su čvrsta sportska sedišta sa logotipom RS, tkanina sa crvenim štepovima, LED ambijentalno osvetljenje kao i niz drugih detalja karakterističnih za Octaviu RS. Poseban dizajn enterijera upotpunjuju komandne papučice od prohroma.


Uživajte u vožnji u novoj Octavia RS

Motor sa 245 KS prikovaće Vas za sedište. Vozilo će slušati svaku Vašu komandu dok uživate u uzbudljivoj vožnji. Inženjeri u ŠKODA auto uložili su velike napore kako bi OCTAVIA RS bila pojednako zabavna I bezbedna u krivinama. Sportski automobil opremljen je krutim vešanjem sa kraćim oprugama, specifičnim sportskim amortizerima i njegova visina od tla je niža za 15 mm (ovo se ne odnosi na RS iV). Standardne kočnice i višestruko vešanje zadnje osovine nude izvrsne karakteristike upravljanja i udobnost vožnje. Sportski užitak tokom vožnje ovog automobila začinjen je progresivnim upravljanjem, dok opciono dostupna asistencija Side Assist pruža veću bezbednost putnicima. Novu Škoda Octaviu RS nećete moći da ne primetite.

Nova ponuda točkova dolazi sa novom Škoda Octaviom RS. Kao standardni deo opreme dolaze crni aluminijumski točkovi 18″ COMET, dok su 19″ ALTAIR točkovi opcioni. Pored točkova, crvene kočione čeljusti daće poseban pečat.

Nova Škoda RS je u ponudi sa najmoćnijim benziskim i dizel motorima. Za naše tržište još uvek nije u ponudi Octavia RS sa plug-in hibridnim pogonom. Octavia RS u ponudi ima ručni menjač, automatski DSG menjač, kao I prednji i pogon na sva četiri točka.

OCTAVIA RS dostupna u dve varijante LIMO i COMBI.

Preuzmite PDF

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.