fbpx

Nova Škoda Fabia

Nova FABIA je znatno duža od svog prethodnika. Prtljažnik – koji je sa 330 l vec´ bio najvec´i u segmentu – dobio je dodatnih 50 l na prostranih 380 l. Zasnovana na MQB-A0, nova FABIA se sada može pohvaliti i mnogim sistemima asistencije koji su ranije bili rezervisani za vozila višeg segmenta. U kombinaciji sa još tvrđom karoserijom, mali automobil nudi odličnu aktivnu i pasivnu bezbednost.

EKSTERIJER MODELA FABIA

Skulpturalne linije, dinamičke proporcije i moderne jedinice svetala sa LED tehnologijom i kristalnom strukturom tipičnom za ŠKODA stvaraju posebno emotivan izgled. Mali vrhunac dizajna nalazi se na prednjim vratima: tamo linije karoserije stilizuju karakteristični trougao češke zastave. Jasno izrezani farovi koji serijski imaju LED tehnologiju protežu se na ŠKODA rešetku. Full LED varijante pružaju intenzivniju osvetljenost kratkih i dugih svetala, kao i corner i adaptivnu funkciju. Full LED zadnja svetla su još jedan opcioni dodatak.

UNUTRAŠNJOST KOJA OSVAJA 

Više prostora, više karakteristika komfora i veliki ekrani

Zahvaljujući 94 mm dužem međuosovinskom rastojanju u odnosu na svog prethodnika, nova ŠKODA FABIA nudi još više prostora za putnike, posebno pozadi. Sada je međuosovinsko rastojanje malog automobila 2.564 mm, čak vec´e od prve generacije modela ŠKODA OCTAVIA.

Od nivoa Ambition naviše, prednji deo instrument table presvučen je tkaninom sa kontrastnim šavovima. Veliki kružni otvori za vazduh s desne i leve strane – odlikuju se hromiranom oblogom od nivoa Ambition naviše – kao i novodizajnirane ručke na vratima, koje su takođe hromirane, stvaraju nove vizuelne detalje.

MODEL KOJI NIŽE USPEHE I OBARA REKORDE 

Od svog lansiranja 1999. godine, ŠKODA FABIA je jedno od najprodavanijih vozila u svojoj klasi.

4,5 miliona prodatih FABIA za 22 godine

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.