fbpx

Nova Škoda Octavia – Automobil kakav želite!

JEDINSTVEN DIZAJN

Sa svojim savršenim proporcijama, urednim površinama i poboljšanom aerodinamikom, potpuno nova OCTAVIA izgleda elegantno i sportski. Kao što je uobičajeno za model OCTAVIA, zadržao je svoj dizajn. Kao rezultat toga, nema razloga da ga zamenite sa drugim modelom u klasi.

ŠTA OČEKUJETE OD NOVE ŠKODA OCTAVIE?

Bez obzira da li tražite pristojno vozilo za posao, automobil za celu porodicu, partnera za izlete u prirodu ili sve to zajedno, potpuno nova OCTAVIA je idealna za Vas. Uverite se sami.

Sve što Vam je potrebno možete lako uklopiti u 640-litarski prtljažni prostor, kombi verzija. Sklapanjem naslona zadnjih sedišta povec´ac´ete prtljažnik na punih 1.700 litara. Tu su I brojna Simply Clever rešenja za sigurno postavljanje tereta na svoje mesto: Četiri kuke, tri mreže, dvostruki pod i teretni elementi.

Potpuno nova OCTAVIA je idealan automobil za odmor. Putnici sa zadnjim sedištem c´e ceniti ovaj automobile jer će moći da odmore tokom putovanja, zadnja sedišta sadrže podesive naslone za glavu kako bi mogli lako spavati na putu.

Dinamična kontrola šasije sa podesivim amortizerima c´e osigurati da je putovanje ugodno bez obzira na okolnosti.

Potpuno nova OCTAVIA ističe se u onim oblastima koje su važne za svakoga od nas. Oslonite se na maksimalnu sigurnost i uživajte maksimalno u vožnji sa minimalnom potrošnjom.

U skladu s tradicijom, svi novi modeli OCTAVIA mogu da koriste dizel, benzin i komprimovani prirodni gas (CNG). Međutim, to nije sve. Potpuno nova OCTAVIA biće u ponudi i kao polovičan ili mild hibrid i hibrid s priključkom. Štaviše, 2.0 TDI dizel motor je napredovao i sada dolazi kao nova EVO verzija u modelima OCTAVIA namenjenim za EU tržište.

ŠKODA OCTAVIA, sada u svojoj četvrtoj generaciji, slavi 60 godina od pokretanja proizvodnje: u januaru 1959. prvi automobili iz ove legendarne serije modela otkotrljali su se s proizvodne trake u fabrici Mlada Boleslav. Ovim je započela priča o našem najuspešnijem modelu.

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.