fbpx

Novi ŠKODA KAROQ

Predstavljena je unapređena verzija modela Škoda Karoq. Škoda nastavlja sa unaprešivanjem svojim modela i sada je nakon obnovljene verzije modela KODIAQ, ŠKODA unapredila i novi ŠKODA KAROQ.

Škoda SUV sada je unaprešen kako novim tehnologijama tako i novim izgledom. Prema rečima Thomasa Schäfera, ŠKODA CEO , Novi ŠKODA KAROQ je jedan od stubova ŠKODA uspeha. Kako bi se održao ovaj trend, automobil je modernizovan sa posebnom pažnjim. Unapređena verzija modela Škoda Karoq ima novi dizaj, poboljšanu aerodinamiku i moderne sisteme za pomoć i infotainment sisteme.

 

IZGLED MODELA ŠKODA KAROQ

Prednji deo modela na prvi pogled ima vidljivih izmena. Sada model ima samopouzdaniji izgled. Šira, šestougaona rešetka hladnjaka i novi prednji branik čine da prednji deo izgleda snažnije.

Raspored novih užih LED farova i novi dizajn zadnjih svetala daje dinamičan izgled ovom ŠKODA SUV modelu. ŠKODA KAROQ sada ima robusniji izgled zahvaljujući dizajnu prednje rešetke.

Po prvi put su prednja svetla dostupna u  LED Matrix verziji. Promenjeni su branici, kao i zadnji spojler na vrhu petih vrata. Prednji branik je sada iste boje kao i automobil.

U osnovi branika je široki ulaz sa kristalnom mrežastom strukturom sa strane, uokviren dizajnom u obliku slova L koji skreće pažnju na aktivne ventilacione otvore na prednjim točkovima.

 

NOVI MATERIJALI I MOTORI

Poboljšanje ekoloških akreditiva bio je jedan od ključnih ciljeva za dizajnere unapređenog modela KAROQ. Ispod ŠKODA KAROQ haube ćete naći jedan od pet modernih, štedljivih motora Evo generacije: TSI benzinske motore sa turbopunjačem kapaciteta 1.0, 1.5 i 2.0 l (koji redom isporučuju 81, 110 i 140 kW ) ili dve verzije 2.0 TDI turbodizela (85 i 110 kW). Benzinski motori koriste posebno rešenje za smanjenje unutrašnjeg trenja, dok 1.5 TSI motor ima deaktivaciju cilindra.

 

POVEZIVANJE I SAVREMENI SISTEMI ZA POMOĆ

Škoda KAROQ ima niz sistema za pomoć. Automobil može da se opremi sa najsavremenijim paketom pomoći koji značajno povećava udobnost tokom dugih putovanja.

Dostupna je i proaktivna zaštita putnika. Ukoliko radar koji se nalazi u prednjem delu automobila detektuje opasnost od sudara ili snažno kočenje, sistem automatski zatvara otvorene prozore ili panorama krov, aktivira svetla u slučaju opasnosti i zateže pojaseve prednjih sedišta.

Trenutna verzija modela dostupna za prodaju. ŠKODA KAROQ

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.