fbpx

NOVI ŠKODA KODIAQ FL

Novi dizajn biće ključna karakteristika unapređenog SUV modela KODIAQ. Prednja strana ima uspravnu šestostranu rešetku hladnjaka i novi, više pozicioniran poklopac motora. Ostali detalji modelu KODIAQ daju terenski izgled, posebno novi branici. Ostale karakteristike uključuju širi centralni usisnik za vazduh i detalje u boji aluminijuma.

Novi izgled unutrašnjosti i po prvi put mogućnost poručivanja ergonomskih sedišta

ŠKODA podiže izgled i doživljaj enterijera modela KODIAQ na novi nivo pružajuc´i mu nove ukrasne elemente, dodatne kontrastne šavove i poboljšane LED funkcije ambijentalnog osvetljenja. Po prvi put kod modela Škoda KOdiaq pruža se mogućnost poručiti ergonomska sedišta od perforirane kože sa višesmernim električnim podešavanjem sedišta, funkcijom ventilacije i masaže.

Opcionalna eko sedišta dostupna za nivoe opreme Ambition i Style dolaze sa visokokvalitetnim presvlakama od veganskih, recikliranih materijala.

 


Početni motor za model KODIAQ je 1.5 TSI motor sa deaktiviranim cilindrom snage 110 kW. Ovo je jedini KODIAQ motor koji je kombinovan sa manuelnim šestostepenim menjačem i pogonom na prednje točkove. Četvorocilindrični 2.0 TDI pruža iste performanse, ali je standardno povezan sa sedmostepenim DSG automatskim menjačem i nudi izbor pogona na prednje točkove ili na sva četiri točka. Sve ostale verzije novog KODIAQ-a imaju pogon na sva četiri točka i DSG menjač.

Početak proizvodnje i uspeh na tržištu

Proizvodnja modela KODIAQ započela je 2016. godine u ŠKODA fabrici u Kvasiny u Češkoj. U okviru SUV kampanje, proizvođač automobila je uložio preko 290 miliona evra u modernizaciju ove lokacije do 2018. godine, pretvarajuc´i je u specijalizovani centar za proizvodnju SUV modela. Da bi zadovoljio veliku međunarodnu potražnju za KODIAQ-om, ŠKODA je takođe narednih godina postavila proizvodne linije za svoj veliki SUV u Kini, Indiji i Rusiji. Do kraja marta 2021. godine više od 600.000 KODIAQ-a sišlo je sa proizvodnih traka širom sveta.

 PREUZMITE 

CENOVNIK MODELA KODIAQ 

 

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.