fbpx

ŠKODA KAROQ – Unapređena verzija modela

Škoda je prestavila skicu unapređene verzije modela Škoda KAROQ. Škoda Karoq zauzima posebno mesto u Škoda SUV porodici.

Škoda je sada unapredila model koji će sigurno ispuniti Vaša očekivanja, budući da je svetska premijera modela bila 2017. godine.

Skica modela prikazuje novi, još prepoznatljiviji prednji deo. ŠKODA rešetka je šira i sada ima impresivne dvostruke letvice, kao i novi šestougaoni dizajn, sa širokim usisnikom vazduha ispod.

Novi dinamičan izgled modela naglašen je redizajniranim dnevnim svetlima koja su sada sastavljena od dva odvojena elementa. Prednja svetla su uža nego u prethodnoj verziji i protežu se sve do rešetke.

Zadnja svetla modela su takođe smanjena i naglašavaju širinu modela. Skica takođe ilustruje duži zadnji spojler i redizajniranu zadnju kecelju sa crnim difuzorom.

 

Novi dizajn modela biće predstavljen 30. novembra u digitalnoj medijskoj prezentaciji.

Novi Škoda Karoq

Škoda Karoq aktuelni model možete pogledati OVDE

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.