fbpx

Škoda Octavia Scout

Nova Škoda Octavia osvojila Vas je svojim novim dizajnom. Pored standardne ponude oprema Active, Ambition i Style, Češki proizvođač posebnu pažnju posvetio je paketima opreme RS i SCOUT.

Za sve ljubitelje avanture Octavia Scout je idealan automobil. Stvoren da prati Vaš životni stil.

Ove godine predstavljena je treća generacija SCOUT verzije, koja dolazi sa dosta atraktivnih karakteristika. Šasija sa klirensom od 15 milimetara, dizajn dodacima i praktičnim enterijer detaljima.

Za naše tržište Škoda Octavia Scout dostupna je sa 2,0 TDI CR 4×4 147 kW/200 ks DSG motorom.

ROBUSAN IZGLED

Dizajn nove Škoda Octavia Scout karakterišu prepoznatljivi branici, blatobran i zaštite pragova, kao i srebrni detalji, poput okvira retrovizora i prozora.

Škoda OCTAVIA SCOUT dolazi sa Braga felnama od 18’’ ili Manaslu felnama od 18’’.

Preporuka dizajnera za sve one koji razmišljaju o kupovini ovog modela je svetla paleta boja, posebno ističući TITAN plavu boju, koje naglašavaju kontrast između karoserije i novih dizajn dodataka.

PREPOZNATLJIVA UNUTRAŠNJOST

Prepoznatljiva unutrošnjost obogaćena je novim detaljima, kojima će se obradovati kupci. Ergonomsko prednje sedište sa ThermoFlux presvlakom koja propušta vazduh do 4.5 puta više nego presvlaka od konvencionalnih materijala, samo je jedan od noviteta u modelu Škoda Octavia Scout.

Praktičnost modal Octavia Scout je neosporna. Prostrani prtljažni prostor od 640 litara. Povišeni klirens olakšava rukovanje sa nekim vrstama tereta, a rekordna dužina modela (4.703 mm) nudi nove mogućnosti za korišćenje unutrašnjeg prostora. Sa opremom za vuču OCTAVIA SCOUT 2.0 TDI snage 147 kW sa pogonom na sve točkove može vući prikolicu tešku do 2.000 kilograma.

Preuzmite PDF cenovnik

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.