fbpx

Škoda PLUS ponuda

Škoda izdvaja iz ponude modele Scala, Octavia i Kamiq po SPECIJANLNI CENAMA. Upoznajte se i sa PLUS paketima i vozite automobil konfigurisan po Vašoj meri.

 

ŠKODA SCALA

Svaki rub, kontura i dimenzije doprinose optimizaciji aerodinamike vozila. Skladna ravnoteža između širine i visine odiše sigurnošću i pouzdanošću.

Kompaktan model sa punom dozom praktičnosti dostupan je već po ceni od 13.200€ u ACTIVE paketu opreme.

Dinamičan karakter automobila dopunjen je praktičnošću, što ga čini savršenim partnerom za svaku fazu života. Škoda Vam nudi specijalne akcijske pakete za model SCALA, po principu dodatne opreme na pakete Ambition i Style.

SCALA PLUS paketi


PREUZMITE PDF CENOVNIK MODELA

 

ŠKODA KAMIQ 

Novi ŠKODA crossover je savršena kombinacija SUV-a i gradskog automobila. Vozite siguran automobil, čiji dizajn ostavlja bez teksta. Cena već od 13.992€ u ACTIVE paketu opreme. .

Kamiq PLUS paketi

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.