fbpx

ZAMENI STARI AUTOMOBIL NOVIM!

Jedan od najpopularnijih načina za kupovinu novog automobila je program zamene “staro za novo”. Akcija važi za fizička i pravna lica.

Uštedite svoje vreme koje biste utrošili na oglašavanje vozila i pregovore s potencijalnim kupcima. Nudimo Vam profesionalnost, stručnost i brzu uslugu. U našem ovlašćenom servisu, vršimo pregled Vašeg automobila, nezavisno od brenda, modela I godišta, na osnovu kog ćemo Vam napraviti realnu procenu I ponuditi Vam otkupnu vrednost u skladu sa tržišnom. U kombinaciju sa specijalnom ponudom za kupovinu novog vozila, klijentima na taj načim olakšavamo ceo process prodaje starog i kupovine novog automobila.

Pregled i izrada ponude su tada besplatni i nisu obavezujući.

Ukoliko razmišljate samo o prodaji, vršimo I otkup! Vaša obaveza je da zakažete pregled vozila na osnovu kog ćemo Vam ponuditi vrednost otkupa.

Vrlo važna napomena, nismo u obavezi da otkupimo ili izvršimo zamenu “staro za novo”, svakog ponuđenog vozila.

Osnovni uslovi za zamenu ili otkup su :

– vozilo je legalno u zemlji i inostranstvu

– zapremina motora ne prelazi 2000 ccm

– vozilo nije pretrpelo štetu velikih razmera

Nakon dogovorene vrednosti, isplatu vršimo odmah nakon potpisivanja ugovora.

Više informacija možete dobiti na 011 71 51 900 ili info@alpros.rs

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.