fbpx

Finansiranje

Odaberite najboji način finansiranja za Vas ili Vašu kompaniju

Znamo da u automobilu treba uživati, živeti svaki kilometar punim plućima i uvek biti blizu onoga što vam je najvažnije. Kupovina novog automobila predstavlja važan korak u životu svakog pojedinca.  Zato Vam u nastavku predstavljamo nekoliko načina finansiranja

KREDIT

Kupovina automobila na kredit je izuzetno popularan način finansiranja u Srbiji.  Njega odlikuje jednostavnost i sigurnost.

FINANSIJSKI LIZING

Istinsko bogatstvo nije u vlasništvu nad imovinom, već u pravu da se ona koristi.“ Izaberite praktičan i fleksibilan način finansiranja putem finansijskog lizinga

OPERATIVNI LIZING

Za vreme trajanja ugovora o zakupu, predmet ugovora je vlasništvo rent kuće. Po isteku ugovora nema prenosa vlasništva na zakupca.

ZAKUP VOZILA

UPOZNAJTE se i sa ZAKUPOM. Najpopularniji vid korišćenja vozila u poslovnom svetu. 

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.