Konfigurator automobila Test vožnja

Kodiaq

Nova dimenzija udobnosti

Novi Kodiaq će pobuditi radoznalost u vama. Elegantan dizajn koji ne ostavlja ravnodušnim ni u jednom trenutku, napredna tehnologija, najnovija oprema i mnoštvo mogućnosti povezivanja za 7 putnika čine ga neophodnim pratiocem na putovanjima širom sveta.

Najvažnije karakteristike

Sportski dizajn

Oštre, elegantne linije u kombinaciji sa prepoznatljivim svetlosnim efektom, crnim plastičnim elementima i točkovima do 20 inča, čine Kodiaq robusnim, ali dinamičnim i modernim automobilom neprolaznog dizajna.

Pročitajte više

Prostran i inovativan enterijer

Velika porodica ili puno prijatelja? Nema problema. Kodiaq nudi ne samo dovoljno unutrašnjeg prostora za do sedam putnika, već i najsavremeniju tehnologiju, beskrajne mogućnosti online povezivanja i mnoštvo inovativnih rešenja.

Pročitajte više

Nova dimenzija udobnosti bez obzira na situaciju

Pored izdašnog unutrašnjeg prostora, Kodiaq nudi mnoštvo komfornih funkcija koje će vas razmaziti u svakoj vožnji. Sedišta sa masažom i trozonski klima-uređaj osiguravaju da nikada više na odredište ne stignete umorni.

Pročitajte više

Bezbednost na prvom mestu

Neprolazni dizajn i udobnost su fantastične karakteristike, ali ono što nam je najvažnije kada putujemo je bezbednost nas samih i onih oko nas. Do 9 vazdušnih jastuka, niz naprednih sistema za pomoć vozaču i eCall čine Kodiaq bezbednim automobilom bez obzira na situaciju.

Pročitajte više

Najnovija tehnologija na dohvat ruke

Ne budite stidljivi kada je u pitanju vaš novi automobil. Kodiaq je opremljen najnovijim tehnologijama koje ga čine odličnim saputnikom na putu, van puta i na zahtevnijim terenima.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Travel Assist preuzima delimičnu kontrolu nad automobilom kako bi vam olakšao vožnju.

Pročitajte više

Parkiranje nikada nije bilo lakše. Samo pritisnite pravo dugme ili dodirnite svoj pametni telefon.

Pročitajte više

Najsavremeniji sistemi za vašu sigurnost putovanja.

Pročitajte više

LED osvetljenje koje je vodeće u industriji pruža odlične performanse i korisne bezbednosne funkcije.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Napredne Connect funkcije modela Kodiaq će olakšati svakodnevnu upotrebu automobila i pružiti vam svu potrebnu podršku da stignete na odredište udobno i na vreme.

Pročitajte više

Oprema

Selection

  • Virtuelni kokpit
  • Infotainment navigacioni sistem 13“
  • Prednji i zadnji senzori za parkiranje
  • Front cross traffic assist
  • Vozačevo i suvozačevo sedište sa lumbalnom podrškom

Detalji koji čine život jednostavnijim

Odeljak za kišobran

Škoda Kodiaq ima odeljak u oba prednja vrata, uključujući kišobran u vratima vozača, u slučaju da Vas uhvati kiša. Kišobran je takođe dostupan kao dodatna oprema za drugi odeljak.

Integrisani levak

Ispod haube možete pronaći i Simply Clever rešenja. Kodiaq ima pametno dizajniran gumeni poklopac za rezervoar tečnosti za pranje. Otvara se kao praktičan levak tako da možete lako dopuniti tečnost bez pravljenja nereda.

Električna sigurnosna brava za decu

Korišćenje mehaničke sigurnosne brave za decu na zadnjim vratima zahteva predviđanje kada ste u kolima sa decom ili drugi put sa odraslima. Možete da aktivirate i deaktivirate brave zadnjih vrata elektronski sa vozačevog sedišta kad god zatreba.

Zaštita za ivicu vrata

Plastični štitnici za ivice vrata koji se automatski izvlače jedno su od praktičnih rešenja u svakodnevnom životu koje će Vas oduševiti kod Kodiaq-a. Njih kontroliše opruga, tako da kada se vrata otvore , štitnik se izvlači kako bi sprečio manje ogrebotine na Vašem automobilu i vozilu pored Vas.

Peta vrata za virtuelnom papučicom

Vrata prtljažnika Škoda Kodiaq mogu se opciono kontrolisati pritiskom na dugme sa vozačevog sedišta, pomoću ključa na daljinsko upravljanje ili pritiskom na dugme na vratima prtljažnika. Automobil se može opremiti opcionom virtuelnom pedalom za beskontaktno otvaranje/zatvaranje prtljažnika.

USB-C u retrovizoru

Ako koristite kontrolnu kameru za snimanje saobraćaja ispred Vas, cenićete opcioni dodatni USB-C konektor pored retrovizora. To znači da ćete imati izvor napajanja odmah pored kamere i izbeći ćete kablove svuda.

Elektro-sklopiva kuka za vuču

Opciona električna kuka za vuču je izuzetno praktična. Kuka za vuču sa integrisanom utičnicom se otključava pomoću dugmeta na bočnoj strani prtljažnika.

Virtuelni kokpit

Savršen pregled pruža virtuelni kokpit koji se može slobodno podešavati, koji nudi izbor od pet rasporeda ekrana. Podaci o ugrađenim instrumentima zajedno sa drugim informacijama, kao što su navigacija, reprodukcija medija i telefon, prikazani su na prelepom ekranu od 10,25 inča.

KESSY

Više ne morate da držite ključ da biste otvorili i zaključali automobil. Kontrolna jedinica KESSY (Sistem za ulazak, pokretanje i izlazak bez ključa) prepoznaje ključ i vozilo se automatski otključava kada upotrebite ručkae na vratima ili vratima prtljažnika. Motor se pokreće pritiskom na dugme.

Ambijentalno osvetljenje

Ambijentalno osvetljenje na kontrolnoj tabli i prednjim i zadnjim vratima je odličan način za stvaranje savršene atmosfere u Vašem automobilu. Za kratko vreme možete da transformišete unutrašnjost svog automobila tako da odgovara Vašem raspoloženju i potrebama.

Grejani volan

Na zahtev, Kodiaq može biti opremljen grejanim volanom, veoma praktičnom funkcijom, posebno kada su Vam ruke smrznute od struganja leda sa prozora. Mada, zagrejano vetrobransko staklo znači da je to zapravo još jedan posao manje za obavljanje. A ako Vam je i dalje hladno, grejana prednja i zadnja sedišta će Vam pomoći da se zagrejete.

Naslon za ruke sa dva držača za čaše

Zadnji sklopivi naslon za ruke ne samo da čini putovanje udobnim, već ima i držač za dve boce, gde putnici na zadnjem sedištu mogu udobno da stave svoje piće.

Elementi za fiksiranje

U tipičnom Škodinom stilu, Kodiaq-ov prtljažnik nudi izuzetno praktične karakteristike. Predmeti se mogu pričvrstiti u prtljažnik pomoću držača za teret. Samo gurnite svoje kutije ili torbe, između držača i više se neće pomerati. Držači se mogu preklopiti i čuvati sa strane u prtljažniku ili ispod poda.

Patosnica sa dva lica

S jedne strane je praktična površina koja se lako pere a sa druge elegantni tekstilni tepih. Patosnica se može jednostavno okrenuti kako bi se i prilagoditi teretu.

Mrežice

Zahvaljujući pametno dizajniranim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, nema potrebe za kompromisom između agilnosti i praktičnosti. Mreže sa kukama za pričvršćivanje sprečavaju pomeranje manjih predmeta.

Kukice za fiksiranje

Veoma su praktične i dve čvrste kuke na bokovima prtljažnika. Dizajnirane su za kačenje predmeta ili prtljaga koji bi inače bili nestabilni ili ne bi stali na pod prtljažnika.

Koja mu boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Kodiaq model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Pitate se za šta je još Kodiaq sposoban? Pročitajte o detaljnim tehničkim specifikacijama ovog modela.

Tehnički detalji

Video

Cenovnici i katalozi

Novi Škoda Kodiaq cenovnik