Konfigurator automobila Test vožnja

Octavia Combi FL

Dizajniran za istraživanje

Octavia Combi će vas oduševiti svojim jedinstvenim dizajnom, prostranom i udobnom unutrašnjošću, kao i naprednim sistemima pomoći. Gde god da krenete, Octavia Combi je partner na koga se uvek možete osloniti na putu.

Najvažnije karakteristike

Svestran enterijer za svaku priliku

Octavia Combi je poznata ne samo po svom prepoznatljivom dizajnu, već i po svojoj praktičnosti. Svideće vam se visokokvalitetni materijali, veliki prtljažni prostor, široke mogućnosti online povezivanja i moderna tehnologija bez obzira da li vodite decu na putovanja ili idete na duge poslovne vožnje.

Pročitajte više

Impresivan moderan dizajn

Neka vas svež i emotivan dizajn Škoda Octavia Combi ponese. Elegantne linije, kristalni LED farovi, akcenti zadnjeg svetala, i elegantna silueta daju automobilu modernu i dinamičnu privlačnost.

Pročitajte više

Vaša oaza mira i udobnosti

Život ponekad može biti stresan, ali ne u Octavi Combi. Opustite se na ergonomskim sedištima sa funkcijom masaže i ventilacije, slušajte omiljenu numeru na naprednom sistema ozvučenja CANTON Sound System i uživajte u vožnji.

Pročitajte više

Bezbednost nam je važna

Najnoviji sistemi asistencije i savršeno podešena šasija čine bezbednu vožnju. Ako je sudar neizbežan, zaštitiće vas do 10 vazdušnih jastuka, sigurnosoni kočioni sistem i Crew Protect Assist kombinuju se sa jakom karoserijpm i velike amortizacione zone za zaštitu putnika.

Pročitajte više

Moderne tehnologije

Ne samo da je Octavia Combi neverovatno praktična, prostrana i udobna, već je i opremljena najnovijom tehnologijom koja će vaše iskustvo vožnje podići na viši novo.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Travel Assist preuzima delimičnu kontrolu nad automobilom kako bi vam olakšao vožnju.

Pročitajte više

Parkiranje nikada nije bilo lakše. Samo pritisnite pravo dugme ili dodirnite svoj pametni telefon. Više

Pročitajte više

Najsavremeniji sistemi za sigurnost vašeg putovanja. Više

Pročitajte više

Najsavremenije LED osvetljenje pruža odlične performanse i korisne bezbednosne funkcije.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Savremena online konkecija modela Octavia Combi će olakšati svakodnevnu upotrebu automobila i pružiti vam svu potrebnu podršku da stignete na odredište udobno i na vreme.

Pročitajte više

Oprema

Selection

  • Keyless Go
  • LED farovi
  • Climatronic
  • Cruise control
  • Centralno zaključavanje sa daljinskom komandom

Sportline

  • Elektro sklopivi, podesivi i grejani spoljašnji retrovizori sa automatskim zatamnjenjem na strani vozača i boarding spot funkcijom
  • Grejači prednjih sedišta
  • Vozačevo i suvozačevo sedište podesivo po visini i lumbalno

Detalji koji čine život jednostavnijim

Strugač za led sa meračem za gume

Odličan detalj Simply Clever, zgodan kada padne prvi mraz. Sada ne morate da preturate po automobilu u potrazi za strugačem ili pribegavate kreditnoj kartici. Strugač za led koji se nalazi na poklopcu rezervoara za gorivo, sada napravljen od reciklirane plastike, biće spreman i čekaće kad god Vam zatreba. Merači dubine gazećeg sloja pneumatika, sa linijama razmaknutim 2 mm, ugrađeni su u oba donja ugla strugača. Ovo olakšava proveru stanja pneumatika i blagovremeno otkrivanje kada više nije u skladu sa zakonskim propisima.

Integrisani levak

Ispod haube možete pronaći i Simply Clever rešenja. Octavia ima pametno dizajniran gumeni poklopac za rezervoar tečnosti za pranje. Otvara se u praktičan levak tako da možete lako dopuniti tečnost bez prosipanja.

Elektro-sklopiva kuka za vuču

Opciona električna kuka za vuču je izuzetno praktična. Kuka za vuču sa integrisanom utičnicom se otključava pomoću dugmeta na bočnoj strani prtljažnika.

Prevencija od pogrešno sipanog goriva

Poznato je da čak i iskusni vozači sipaju pogrešno gorivo na pumpi. Sve što je potrebno je da požurite ili da na trenutak ne obratite pažnju i u nevolji ste. Octavia, međutim, uključuje ovaj pametan detalj, tako da više ne morate da brinete o sipanju pogrešnog goriva.

KESSY

Više ne morate da držite ključ da biste otvorili i zaključali automobil. Napredna KESSY funkcija automatski otključava Octaviju kada joj priđete ključem i automatski je zaključava kada se udaljite od automobila. To je tako jednostavno.

Virtual Cockpit

Savršen pregled pruža virtuelni kokpit koji se može slobodno programirati, koji nudi izbor između nekoliko rasporeda prikaza. On-board podaci zajedno sa drugim informacijama, kao što su navigacija, reprodukcija medija i telefon, prikazuju se na prelepom ekranu od 10 inča.

Vrata prtljažnika sa virtuelnom pedalom

Petim vratima Škode Octavije se opciono može kontrolisati pritiskom na dugme sa vozačevog sedišta, pomoću ključa na daljinsko upravljanje ili pritiskom na dugme na vratima prtljažnika. Električna vrata prtljažnika dolaze sa virtuelnom pedalom, dodatnom funkcijom za beskontaktno otvaranje/zatvaranje prtljažnika.

USB-C u retrovizoru

Ako koristite kontrolnu kameru za snimanje saobraćaja ispred Vas, cenićete dodatni USB-C konektor pored retrovizora. To znači da ćete imati izvor napajanja odmah pored kamere i izbeći ćete kablove svuda oko sebe.

Paket za spavanje

Ako želite da se odmorite od tableta i drugih uređaja, Octavia Combi ima rešenje za Vas. Zahvaljujući specijalno dizajniranim naslonima za glavu na zadnjim sedištima, koji se mogu nagnuti u stranu kako bi sprečili ljuljanje glave, uživaćete u vrhunskoj udobnosti na dugim putovanjima. U paketu su i dva ćebeta.

Grejani volan

Na zahtev, Octavia Combi može biti opremljena grejanim volanom, Božji dar zimi, posebno kada su Vam ruke smrznute od struganja leda sa prozora. Mada, zagrejano vetrobransko staklo značijoš jedan posao manje za obavljanje. A ako Vam je i dalje hladno, grejana prednja i zadnja sedišta će Vam pomoći da se zagrejete.

Naslon za ruke sa dva držača za čaše

Zadnji sklopivi naslon za ruke ne samo da čini udobno putovanje, već uključuje i držač za dve flaše od 0,5 litara, gde putnici na zadnjem sedištu mogu udobno da stave svoje piće.

Preklapanje zadnjeg naslona na dugme

Ovaj praktični detalj olakšava obaranje naslona zadnjih sedišta pritiskom na dugme direktno iz prtljažnika. Tako da više ne morate da hodate skroz oko automobila kad god Vam je potrebno da spakujete veći teret.

Elementi fiksiranja

U tipičnom Škodinom stilu, prtljažnik Octavie Combi nudi izuzetno praktične karakteristike. Predmeti se mogu pričvrstiti u prtljažnik pomoću elemenata za teret. Samo stavite kutije ili torbe sa namirnicama, na primer, između držača i više neće kliziti. Držači za teret se mogu čuvati sa strane prtljažnika ili ispod poda.

Kukice z prtljažniku

Veoma su praktične i dve čvrste kuke na bokovima prtljažnika. Dizajnirane su za kačenje predmeta ili prtljaga koji bi inače bili nestabilni ili ne bi stali na pod prtljažnika.

Patosnica sa dva lica

S jedne strane je praktična površina koja se lako pere, a sa druge elegantni tekstilni tepih. Patosnica se može jednostavno preokrenuti kako bi se koristila površina prilagođena teretu.

Mrežice

Zahvaljujući pametno dizajniranoj mreži, kukama i policama u prtljažniku, nema potrebe za kompromisom između agilnosti i praktičnosti. Mreže sa kukama za pričvršćivanje sprečavaju pomeranje manjih predmeta.

Koja joj boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Octavia Combi model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Više prostora za sve vaše stvari

Tehnički detalji

Video

Cenovnici i katalozi

Octavia Combi FL cenovnik

Octavia Combi FL Sportline cenovnik