fbpx

O Nama

DOBRO DOŠLI U ALPROS AUTO!

Kompanija Alpros d.o.o. Beograd osnovana je 2001. godine. Poslovna jedinica Alpros auto počela je sa radom 2003. godine kao Ovlašćeni prodavac i serviser ŠKODA automobila. 

Od juna 2018. godine nudimo Vam usluge tehničkog pregleda, registracije vozila, uslugu rentiranja i zakupa vozila. 

Pored prodaje novih Škoda vozila, Alpros auto vrši prodaju i otkup polovnih vozila. 

 

PJ Alpros auto posluje na tri lokacije. Sedište kompanije nalazi se na Vidikovcu u Pilota Mihaila Petrovića 77a. Na dobro poznatoj adresi u potpunosti je renoviran Škoda ovlašćeni servis i sa radom nastavila prodaja polovnih vozila.

 Novi centar površine preko hiljadu kvadratnih metara u Vojvode Stepe 361 čine izložbeni salon automobila, prodaja delova i dodatne opreme i servis automobila sa prijemnim odeljenjem.

PRODAJA I ZAKUP

U našem izložbeno-prodajnom salonu, može pogledati sve modele iz Škodine porodice i dobiti sve neophodne informacije vezane za kupovinu vozila. Sarađujemo sa svim komercijalnim bankama koje odobravaju kredite za kupovinu vozila, ali i sa lizing kompanijama. U želji da našim kupcima obezbedimo što kompletniju uslugu, pružamo im sve informacije, pomažemo im u prikupljanju potrebne dokumentacije, ukazujemo na prednosti i nedostatke pojedinog vida finansiranja, kao i na njihove obaveze prema davaocima kredita ili lizinga.

 Sve što je potrebno je da dođete kod nas, a mi ćemo Vas uputiti u sve mogućnosti i načine na koje možete doći do novog Škoda automobila uz najpovoljnije uslove.
Preko registrovanog ogranka Alpros Rent, nudimo usluge Rent-A-Car, dugoročnog zakupa vozila i upravljanja voznim parkom „Fleet Management“.  Zaokružen proces flotnih usluga nam daje komparativnu prednost na tržištu zakupa vozila u Srbiji.

Na kraju, ali ne najmanje važno, posedujemo plac za otkup i prodaju polovnih automobila.

OVLAŠĆENI ŠKODA SERVIS

Nakon kupovine i dalje smo tu za vas. Alpros auto je potpuno posvećen postprodajnim aktivnostima. 

Posedujemo dobro organizovane, savremene, efikasane i potpuno opremljene servise, koji vrši servisiranje vozila u garantnom i vangarantnom roku i koji će odgovoriti i na najzahtevnije probleme sa kojima se eventualno možete susresti u toku korišćenja vozila. Obučen, sertifikovan i iskusan kadar svakako doprinosi Vašem ukazanom poverenju. 

Sva eventualna pitanja i nedoumice koje imate podelite sa nama. Odgovorićemo na sva Vaša pitanja.

Servis automobila podrazumeva sve vrste radove na vozilu – zamena ulja i filtera, mehanika, elektrika, kompjuterska dijagnostika, limarsko-farbarski radovi, servisiranje, punjenje i čišćenje klima uređaja

PRODAJA ORIGINALNIH REZERVNIH DELOVA

Posedujemo magacin rezervnih delova sa preko hiljadu artikala što omogućava veoma brzu intervenciju i osposobljavanje vozila za dalji rad. Eventualnu nadogradnju ili nabavku dodatne opreme za vaša vozila vršimo u najkraćem mogućem roku. U vozila ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove što nam omogućava da dajemo garanciju na izvedene radove i ugrađene delove u trajanju od 24 meseca.

Upoznajte se timom i politikom naše kompanije. 

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.