O Nama

„Alpros Auto“, poslovna jedinica u sastavu privrednog društva „Alpros“ d.o.o. osnovanog 2001. godine, počinje sa radom u oktobru 2003. godine. Od samog početka posluje kao ovlašćeni prodavac i serviser Škoda automobila. U junu 2018. počinje sa radom na novoj adresi Vojvode Stepe 361 u prodajno-servisnom centru površine preko hiljadu kvadratnih metara. Novi centar čine izložbeni salon automobila, prodaja delova i dodatne opreme i servis automobila sa prijemnim odeljenjem. Otvaranjem novog centra oformljen je i ogranak Alpros rent, kao i tehnički pregled i registracija.

Prodaja i zakup vozila
U našem izložbeno-prodajnom salonu, može pogledati sve modele iz Škodine porodice i dobiti sve neophodne informacije vezane za kupovinu vozila.
Sarađujemo sa svim komercijalnim bankama koje odobravaju kredite za kupovinu vozila, ali i sa lizing kompanijama. U želji da našim kupcima obezbedimo što kompletniju uslugu, pružamo im sve informacije, pomažemo im u prikupljanju potrebne dokumentacije, ukazujemo na prednosti i nedostatke pojedinog vida finansiranja, kao i na njihove obaveze prema davaocima kredita ili lizinga. Sve što je potrebno je da dođete kod nas, a mi ćemo Vas uputiti u sve mogućnosti i načine na koje možete doći do novog Škoda automobila uz najpovoljnije uslove.
Od skoro, preko registrovanog ogranka Alpros Rent, nudimo usluge Rent-A-Car, dugoročnog zakupa vozila i upravljanja voznim parkom „Fleet Management“. Zaokružen proces flotnih usluga nam daje komparativnu prednost na tržištu zakupa vozila u Srbiji.
Na kraju, ali ne najmanje važno, posedujemo plac za otkup i prodaju polovnih vozila.
Servis automobila (mehanika, elektrika, kompjuterska dijagnostika, limarsko-farbarski radovi, servisiranje, punjenje i čišćenje klima uređaja )
Nakon kupovine i dalje smo tu za vas. AlprosAuto je potpuno posvećen postprodajnim aktivnostima. Posedujemo dobro organizovan, savremen, efikasan i potpuno opremljen servis, koji vrši servisiranje vozila u garantnom i vangarantnom roku i koji će odgovoriti i na najzahtevnije probleme sa kojima se eventualno možete susresti u toku korišćenja vozila. Obučen i iskusan kadar svakako doprinosi Vašem ukazanom poverenju. Sva eventualna pitanja i nedoumice koje imate podelite sa nama. Odgovorićemo na sva Vaša pitanja.
Prodaja originalnih rezervnih delova
Naravno, posedujemo i magacin rezervnih delova sa preko hiljadu artikala što omogućava veoma brzu intervenciju i osposobljavanje vozila za dalji rad. Eventualnu nadogradnju ili nabavku dodatne opreme za vaša vozila vršimo u najkraćem mogućem roku. U vozila ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove što nam omogućava da dajemo garanciju na izvedene radove i ugrađene delove u trajanju od 24 meseca.

Scroll to Top