fbpx

Svi ŠKODA modeli

NOVA FABIA 

FABIA COMBI

SCALA

KAMIQ

KAROQ

OCTAVIA

KODIAQ

OCTAVIA COMBI

SUPERB

SUPERB COMBI

Svi ŠKODA modeli

NOVA FABIA 

FABIA COMBI

SCALA

KAMIQ

KAROQ

OCTAVIA

KODIAQ

OCTAVIA COMBI

SUPERB

SUPERB COMBI

O Nama

DOBRO DOŠLI U ALPROS AUTO!

Kompanija Alpros d.o.o. Beograd osnovana je 2001. godine. Poslovna jedinica Alpros auto počela je sa radom 2003. godine kao Ovlašćeni prodavac i serviser ŠKODA automobila. 

Od juna 2018. godine nudimo Vam usluge tehničkog pregleda, registracije vozila, uslugu rentiranja i zakupa vozila. 

Pored prodaje novih Škoda vozila, Alpros auto vrši prodaju i otkup polovnih vozila. 

PJ Alpros auto posluje na dve lokacije. Sedište kompanije nalazi se na Vidikovcu u Pilota Mihaila Petrovića 77a. Na dobro poznatoj adresi u potpunosti je renoviran Škoda ovlašćeni servis i sa radom nastavila prodaja polovnih vozila.

 Novi centar površine preko hiljadu kvadratnih metara u Vojvode Stepe 361 čine izložbeni salon automobila, prodaja delova i dodatne opreme i servis automobila sa prijemnim odeljenjem.

PRODAJA I ZAKUP

U našem izložbeno-prodajnom salonu, može pogledati sve modele iz Škodine porodice i dobiti sve neophodne informacije vezane za kupovinu vozila. Sarađujemo sa svim komercijalnim bankama koje odobravaju kredite za kupovinu vozila, ali i sa lizing kompanijama. U želji da našim kupcima obezbedimo što kompletniju uslugu, pružamo im sve informacije, pomažemo im u prikupljanju potrebne dokumentacije, ukazujemo na prednosti i nedostatke pojedinog vida finansiranja, kao i na njihove obaveze prema davaocima kredita ili lizinga.

 Sve što je potrebno je da dođete kod nas, a mi ćemo Vas uputiti u sve mogućnosti i načine na koje možete doći do novog Škoda automobila uz najpovoljnije uslove.
Preko registrovanog ogranka Alpros Rent, nudimo usluge Rent-A-Car, dugoročnog zakupa vozila i upravljanja voznim parkom „Fleet Management“.  Zaokružen proces flotnih usluga nam daje komparativnu prednost na tržištu zakupa vozila u Srbiji.

Na kraju, ali ne najmanje važno, posedujemo plac za otkup i prodaju polovnih automobila.

OVLAŠĆENI ŠKODA SERVIS

Nakon kupovine i dalje smo tu za vas. Alpros auto je potpuno posvećen postprodajnim aktivnostima. 

Posedujemo dobro organizovane, savremene, efikasane i potpuno opremljene servise, koji vrši servisiranje vozila u garantnom i vangarantnom roku i koji će odgovoriti i na najzahtevnije probleme sa kojima se eventualno možete susresti u toku korišćenja vozila. Obučen, sertifikovan i iskusan kadar svakako doprinosi Vašem ukazanom poverenju. 

Sva eventualna pitanja i nedoumice koje imate podelite sa nama. Odgovorićemo na sva Vaša pitanja.

Servis automobila podrazumeva sve vrste radove na vozilu – zamena ulja i filtera, mehanika, elektrika, kompjuterska dijagnostika, limarsko-farbarski radovi, servisiranje, punjenje i čišćenje klima uređaja

PRODAJA ORIGINALNIH REZERVNIH DELOVA

Posedujemo magacin rezervnih delova sa preko hiljadu artikala što omogućava veoma brzu intervenciju i osposobljavanje vozila za dalji rad. Eventualnu nadogradnju ili nabavku dodatne opreme za vaša vozila vršimo u najkraćem mogućem roku. U vozila ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove što nam omogućava da dajemo garanciju na izvedene radove i ugrađene delove u trajanju od 24 meseca.

Upoznajte se timom i politikom naše kompanije. 

Scroll to Top
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.