fbpx

Rent a Car

Alpros Rent pruža usluge kratkoročnog iznajmljivanja vozila. U Rent a Car floti raspolažemo sa više od 50 vozila u svim segmentima: economy, compact, intermediate, standard, premium, SUV, 9-seater van, automatic. Sva vozila su nova i opremljena kompletnom obaveznom opremom prema Zakonu o saobraćaju Republike Srbije. Alpros Rent kancelarija nalazi se u Vojvode Stepe 361. Preuzimanje i vraćanje vozila moguće je i na Vidikovcu u Plota Mihaila Petrovića 77a, kao i na unapred dogovorenim lokacijama . Pružamo Vam mogućnost preuzimanjai i vraćanja vozila na aerodromu Nikola Tesla. Vozila raspolažu kompletnom dokumentacijom za vožnju u Srbiji i inostranstvu. Rezervišite online .

Kontakt telefon 011 71 51 900

Scroll to Top
Odabirom željenog termina ne znači i potvrđeno vreme servisa. Termin smatrajte potvrđenim nakon poziva servisnog savetnika i potvrde istog. Uskoro će Vas kontaktirati servisni savetnik.
* Saglasan sam i prihvatam, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnosti i podataka (Službeni glasnik RS br. 97/08 i 104/09), da Prodavac ili lice (fizičko/pravno) koje Prodavac ovlasti može koristiti za potrebe analize i istraživanja tržišta, moje podatke koje sam dao, što podrazumeva i istraživanje zadovoljstva kupca.