Konfigurator automobila Test vožnja

Škoda Fabia

Impresivna na prvi pogled

Škoda Fabia je automobil koji će Vas impresionirati. Samouverena i prostrana, može se pohvaliti vrhunskom kvalitetom izrade, ne samo da će impresionirati urbane istraživače grada , već je idealana i za potrebe mlade porodice. Uvek ćete ostati jedinstveni zahvaljujući prilagođenom izgledu, pametnoj opremi i jedinstvenim Jednostavno pametnim funkcijama.

Najvažnije karakteristike

Novi dizajn

Nova Fabia pomera Škoda dizajn stil korak napred. Ističe se samouverenim i praktičnim dizajnom sa interesantnim detaljima i najnižim koeficijentom otpora vazduha u klasi (od 0,28).

Pročitajte više

Prostran enterijer

Sofisticiran dizajn i prostranost enterijera odlike su nove verzije Fabia modela. Udobnost putnika napred i pozadi savršeno je upotpunjena širokim spektrom Simply Clever rešenja i velikim prtljažnim prtostorom.

Pročitajte više

Najmodernija tehnologija

Najsavremenija oprema za udobnu i sigurnu vožnju. Možete se osloniti na moderan i bezbedan dizajn enterijera sa do 9 vazdušnih jastuka i asistencijama za vožnju i parkiranje. Dostupni su i dvozonski klima uređaj, sistemi za online povezivanje, opcioni krovni prozor i drugi detalji za udobnu vožnju.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Parkiranje nikada nije bilo lakše. Samo pritisnite dugme.

Pročitajte više

Najmoderniji LED farovi imaju bolje performanse i bezbednosne funkcije.

Pročitajte više

Sistem za podršku u vožnji preuzima delimičnu kontrolu nad automobilom i olakšava vožnju.

Pročitajte više

Sistemi za bezbednost daju podršku tokom vožnje.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Online konekcija dostupna kod nove Fabia verzije olakšava svakodnevnu upotrebu automobila i pruža podršku da stignete na odredište udobno i na vreme.

Pročitajte više

Oprema

Essence

 • LED farovi
 • Line assist
 • Centralno zaključavanje sa daljinskom komandom
 • Škoda infotainment 8,25”
 • 4 zvučnika napred

Selection

 • Multifunkcionalni kožni servo volan
 • Virtuelni kokpit
 • Tempomat
 • LED zadnja svetla
 • Kožna ručica menjača
 • Grejači prednjih sedišta

Monte Carlo

 • Sportski branici
 • Multifunkcionalni kožni sportski servo volan
 • Elektro podizači prednjih i zadnjih stakala
 • Virtuelni kokpit
 • Tempomat
 • LED farovi

Detalji koji čine život jednostavnijim

Mesto za kišobran

Fabia ima odeljak sa kišobranom u vratima, koji je vodootporan tako da ovde može da odložite mokar kišobran, jer vodu iz kišobrana odvodi van automobila.

Držač za bezbednosni prsluk

Znate onaj deo bezbednosne vežbe u avionu kada govore o prsluku za spasavanje ispod vašeg sedišta? U Škodi sada nudimo našu Simply Clever verziju, a reflektujuća površina bi mogla da spasi život noću. Bezbedno je smešten u držaču u prednjim i zadnjim vratima, što ga čini lakim za upotrebu.

Džepovi za mobilne telefone

Džepovi na zadnjoj strani naslona prednjih sedišta su odlični za odlaganje stvari, i imaju dodatne male džepove koji je savršeni za telefone putnika.

Jumbo Box pregrada

Jumbo Box pregrada je praktičan odeljak za odlaganje koji se nalazi u naslonu za ruke između prednjih sedišta i lako je dostupan vozaču i suvozaču.

KESSY sistem

Više ne morate da držite ključ da biste otvorili i zaključali automobil. Kontrolna jedinica KESSY (Sistem za ulazak, pokretanje i izlazak bez ključa) prepoznaje ključ na udaljenosti do 1,5 metara od automobila. Vozilo se automatski otključava kada se dodirnu ručke prednjih vrata ili vrata prtljažnika. Motor se pokreće pritiskom na dugme.

Dva zadnja USB-C porta

Dobre vesti! Nema više svađa oko USB portova. Škoda Fabia ih ima dovoljno. Dva USB-C porta su postavljena za putnike na zadnjim sedištima.

Panorama krovni prozor

Veliki opcioni panorama krovni prozor unosi obilje dnevne svetlosti u unutrašnjost. Višeslojno staklo ima sloj koji obezbeđuje da se jedan deo spektra sunčevog zračenja reflektuje u unutrašnjost automobila tokom letnjih meseci, doprinoseći tako udobnosti putnika. Zimi u unutrašnjost automobila reflektuje toplotu koju zrače putnici nazad, čime se poboljšava komfor putnika.

Naslon za ruku sa držačima za pića

Zadnji sklopivi naslon za ruke ne samo da čine putovanje udobnim, već ima i držač za dve čaše, gde putnici na zadnjem sedištu mogu udobno da stave piće.

Polica za odlaganje

Gde biste stavili kaput, jaknu ili kišobran? Polica za odlaganje ispod roletne gepeka nudi prostor za ovakve stvari kako bi bile čiste i uredne.

Elementi za učvršćivanje prtljaga

U tipičnom Škoda stilu, Fabia prtljažnik takođe nudi izuzetno praktične detalje. Predmeti se mogu pričvrstiti u prtljažnik pomoću praktičnih fiksatora. Samo stavite svoje kutije i torbe između stranice prtljažnika i elementa za fiksiranje i one više neće kliziti okolo. Pričvršćivač za teret se može sklopiti i odložiti ispod poda prtljažnika.

Kuke za učvršćivanje

Velika varijabilnost i upotrebljivost prtljažnika takođe se oslanja na dve čvrste kuke sa strane. Dizajnirani su za kačenje predmeta ili prtljaga koji bi inače bili nestabilni ili ne bi stali na pod prtljažnika. Koristiće vam kada idete u kupovinu ili morate da transportujete sportsku opremu.

Sistem mreža

Zahvaljujući pametno dizajniranim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, nema potrebe za kompromisom između agilnosti i praktičnosti. Mrežni sistem sa kukama za pričvršćivanje sprečava kretanje manjih predmeta.

Koja joj boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Fabia model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Fabia ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Nova Škoda Fabia na YouTube-u

Cenovnici i katalozi

Fabia cenovnik

Fabia Monte Carlo cenovnik