Škoda Kamiq

Vaš SIGURAN izbor

Predstavjamo Vam prvi ŠKODA gradski crossover. Odmah će vas privući smeli dizajn koji kombinuje praktičan, prostrani gradski automobil sa prednostima SUV-a. Uživaćete u gradskoj vožnji, u automobilu koji Vam nudi komfor, udobnost i najmodernije tehnologije. Biće Vas partner u svim životnim prilikama.

Najvažnije karakteristike

Uradite to na Vaš način

Kamiq je urbani crossover koji ima sve povoljnosti SUV-a sa prepoznatljivim dinamičnim Škoda dizajnom. Perfektan za one koji ne kopiraju druge već imaju svoj stil.

Pročitajte više

Samouverena unutrašnjost

Snaga i hrabrost uvek dolaze iznutra. Kamiq se u ovome ne razlikuje jer na elegantan način kombinuje emotivni dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosi. Atraktivna unutrašnjost je promišljena do detalja, a putnici su okruženi najkvlitetnijim materijalima.

Pročitajte više

Oprema za preživljavanje u gradu

Svakodnevni život u gradu i okolini može biti prilično izazovan. Kamiq je najbolja oprema za gradsku džunglu sa kojim ćete savladati svakodnevne obaveze.

Pročitajte više

Bezbedno utočište

Kao i kod svih modela Škoda, bezbednost je na prvom mestu i kod modela Kamiq. Može biti opremljen sa devet vazdušnih jastuka, računajući i u prostoru za kolena. Tu su i brojni asistenti 5 zvezdica na crash testu govore o vrhunskom nivou sigurnosti modela Škoda Kamiq.

Pročitajte više

Rešenje na dohvat ruke

Jedinstvene Simply Clever funkcije su zaštitni znak Škode. Ova sofisticirana rešenja čine vaš svakodnevni život jednostavnijim.

Pročitajte više

Sportska vožnja pritiskom na dugme

Škoda Kamiq je sagrađena na najnovijoj modularnoj MQB patformi i može biti opremljena najnovijom tehnologijom. Oni koji više vole dinamičnu vožnju, obradovaće funkcija Sport Chassis Control i sistem podesivih amortizera.

Pročitajte više

Spoj inovacije i stila

Široka ponuda aluminijumskih felni veličina od 16 do 18 inča je komplementarna sa inovativnim Aero dizajnom, koji postiže minimumalne otpore vazduha.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Inovativni sistemi za sigurnost na putu.

Pročitajte više

Putujte komforno u harmoniji sa ostalim učesnicima u saobraćaju.

Pročitajte više

Parkiranje nikad nije bilo lakše. Samo pritisnite pravo dugme.

Pročitajte više

Čvrsta karoserija modela Kamiq može biti opremljena sa čak 9 vazdušnih jastuka.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Učinite život lakšim zahvaljujući novoj generaciji uređaja koji omogućavaju bežičnu vezu između telefona i automobila pomoću funkcije Wireless SmartLink.

Pročitajte više

Oprema

Ambition

 • Kišobran u vratima vozača
 • Klima uređaj;
 • Spoljašnji retrovizori u boji vozila;
 • Prednji naslon za ruku;
 • Vozačevo i suvozačevo sedište sa lumbalnom podrškom

Ambition paket opreme uključuje crne tekstilne presvlake i dekor instrument table, spoljašnje retrovizore i ručice vrata u boji karoserije, klima uređaj, prednja svetla za maglu i dodatne pregrade za odlaganje. Pregrada za kišobran (sa kišobranom) u vratima vozača je veoma koristan dodatak.

Style

 • Full LED zadnja svetla
 • Easy Start
 • Climatronic automatski dvo-zonski klima uređaj
 • Bolero infotainment sistem
 • Elektro podizači prednjih i zadnjih stakala
 • Tekstilne patosnice

Style paket opreme uključuje 16” aluminijumske felne, kožni volan, Easy Start, elektro podizači prednjih i zadnjih stakala. Paket uključuje I Climatronic dvo-zonski klima uređaj, full LED zadnja svetla sa dinamičkim indikatorima pravca i Bolero infotainment sistem sa ŠKODA Surround sistemom ozvučenja.

Monte Carlo

 • LED zadnja svetla, animirani pokazivači pravca
 • Kožna ručica menjača
 • Sportska sedišta
 • Panorama krov
 • Sunset
 • Crni krovni nosači

MONTE CARLO paket opreme uključuje atraktivne karakteristike kao što su LED zadnja svetla, animirani pokazivači pravca, kožna ručica menjača, sportska sedišta, panorama krov, Sunset, crni krovni nosači, ambijentalno osvetljenje i dr.

Detalji koji čine život jednostavnijim

Držač kartica na A-stubu

Najmanje stvari je uvek najlakše izgubiti. Karte za parkiranje na primer. Srećom, Škoda ima jednostavno rešenje: Simply Clever držač za kartice koje su lako dostupne na bočnoj strani vetrobranskog stakla.

Držač bezbednostnog prsluka

Znate onaj deo sigurnosne demonstracije u avionu kada govore o prsluku za spašavanje ispod Vašeg sedišta? U Škodi vam sada pružamo Simply Clever ekvivalent na putu. Možda se neće naduvati, ali njegova reflektujuća površina može da spasi život noću. Sigurno je smešten u svom držaču i u prednjim i u zadnjim vratima, što ga čini lako dostupnim.

Integrisani levak na posudi

I ispod poklopca motora možete pronaći Simpli Clever rešenja . Kamiq ima pametno dizajnirani gumeni poklopac za rezervoar za tečnost za pranje. Otvara se i pretvara u praktični levak tako da lako možete dopuniti tečnost bez stvaranja nereda.

Grebalica za led

Odličan, Simply Clever detalj, zgodan kada dođe prvi mraz. Sada ne morate da pretresate automobil u potrazi za strugačem ili da koristite kreditnu karticu. Strugač za led smešten u poklopcu rezervoara za gorivo biće spreman kad god Vam zatreba. U oba donja ugla strugača ugrađeni su merači dubine profila gume sa linijama razmaknutim 2 mm. To olakšava proveru stanja gume i blagovremeno otkrivanje kada više nije u skladu sa zakonskim propisima.

Podesivi naslon za ruke

Praktična Jumbo kutija između prednjih sedišta sadrži podesivi naslon za ruku po dužini kako bi pronalaženje udobnog položaja za vožnju bilo jednostavno. Dodatna držač kartice može se naći na donjoj strani naslona za ruke.

Naslon za ruke sa držačem za piće

Zadnji sklopivi naslon za ruke ne samo da čini udobno putovanje, već poseduje i držač za dve boce od 0,5 litara, gde putnici na zadnjem sedištu mogu staviti piće.

Sklopivi stočići

Preklopni stolovi uveliko poboljšavaju komfor u automobilu. Deca mogu da igraju igrice na stolu, a odrasli će se lakše baviti bilo kojim poslom koji moraju da rade u putu. Sto može da drži laptop računar kako bi obezbedio improvizovanu kancelariju. Sto ima dovoljno prostora, tako da putnici mogu putovati prvom klasom gde god krenu.

Držač za piće za lako otvaranje

Držač boca u centralnoj konzoli dizajniran je da drži dno standardne 0,5-litarske PET boce sigurno na mestu tako da je možete jednom rukom otvoriti ili zatvoriti tokom vožnje.

Jumbo Box pregrada

Jumbo Box je praktičan prostor za odlaganje smešten u podesivom naslonu za ruke između prednjih sedišta koji je lako dostupan za vozača i suvozača.

Postor za naočare

Odeljak za naočare iznad retrovizora može se koristiti za odlaganje sunčanih naočara ili naočara za čitanje. Zaštićene su od oštećenja u svom namenskom džepu, a Vi ćete biti sigurni da su Vam uvek na dohvat ruke.

Dražač za flašu od 1.5-litra

Jedan od mnogih genijalnih držača za boce nalazi se u vratima i uključuje ležište za bocu od 1,5 litar.

Dražač za flašu od 0.5-litra

Pored prostora za čuvanje boca sa vodom u prednjim vratima, postoje i dodatni kapaciteti na zadnjim vratima, savršeno dizajniranim da sigurno drže bocu od 0,5 litra.

Podesivi dupli pod prtljažnika

Podesivi lažni pod prtljažnika omogućava vam podelu prtljažnika u dva različita položaja. Jednostavno izvucite pod za utovar da biste ga doveli u donji položaj. Sistem pruža pogodan prostor za skladištenje.

Patosnica gepeka sa dva lica

Na jednoj strani je praktična i lako periva površina, na drugoj elegantni tekstilni tepih. Prostirka se jednostavno može okrenuti da bi se dobila površina odgovarajuća teretu.

Program mreža

Mreže za prtljažnik dizajnirane su da fiksiraju predmete i sprečavaju njihovo klizanje dok je vozilo u pokretu. Elastični materijal je podvrgnut ispitivanjima čvrstoće i dizajniran je za držanje predmeta težine do 1,5 kg. Mreže se postavljaju tako što se prikače za ušice u prtljažniku.

Kukice u prtljažniku

Dve jake kuke na bokovima prtljažnika su od velike pomoći. Dizajnirane su za kačenje predmeta ili prtljaga koji bi inače bili nestabilni ili ne bi stali na pod prtljažnika.

Koja mu boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Kamiq model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Kamiq ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Nova Škoda Kamiq na YouTube-u

Cenovnici i katalozi

Kamiq cenovnik

Kamiq Ambition Plus cenovnik

Kamiq Ambition Premium cenovnik

Kamiq Monte Carlo cenovnik

Kamiq Monte Carlo Plus cenovnik