Konfigurator automobila Test vožnja

Škoda Kamiq

Istražite udobnost

Predstavjamo Vam prvi ŠKODA gradski crossover. Odmah će vas privući smeli dizajn koji kombinuje praktičan, prostrani gradski automobil sa prednostima SUV-a. Uživaćete u gradskoj vožnji, u automobilu koji Vam nudi komfor, udobnost i najmodernije tehnologije. Biće Vas partner u svim životnim prilikama. Škoda Kamiq od sada dostupan sa full LED Matrix farovima.

Najvažnije karakteristike

Uradite to na Vaš način

Kamiq je urbani crossover koji ima sve povoljnosti SUV-a sa prepoznatljivim dinamičnim Škoda dizajnom. Perfektan za one koji ne kopiraju druge već imaju svoj stil.

Pročitajte više

Samouverena unutrašnjost

Snaga i hrabrost uvek dolaze iznutra. Kamiq se u ovome ne razlikuje jer na elegantan način kombinuje emotivni dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosi. Atraktivna unutrašnjost je promišljena do detalja, a putnici su okruženi najkvlitetnijim materijalima.

Pročitajte više

Sigurnost na prvom mestu

Kao i kod svakog Škoda automobila, bezbednost je na prvom mestu i kod Kamiq-a, koji ima čak devet vazdušnih jastuka, uključujući vazdušni jastuk za kolena, i niz naprednih sistema za pomoć vozaču, kao što su Travel Assist, Side Assist i Crew Protect Assist. Maksimalna ocena od 5 zvezdica naglašava najviši nivo bezbednosti za Škoda Kamiq.

Pročitajte više

Sportska voznja pritiskom na dugme

Kako je Škoda Kamiq izgrađen na najnovijoj modularnoj platformi, MQB, to omogućava da automobil bude opremljen sa naprednom tehnologijom. Oni koji su zainteresovani za dinamičniju vožnju, ceniće sportsku kontrolu šasije i sistem podesivih amortizera.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Inovativni sistemi za sigurnost na putu.

Pročitajte više

Putujte komforno u harmoniji sa ostalim učesnicima u saobraćaju.

Pročitajte više

Parkiranje nikad nije bilo lakše. Samo pritisnite pravo dugme.

Pročitajte više

Čvrsta karoserija modela Kamiq može biti opremljena sa čak 9 vazdušnih jastuka.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Učinite život lakšim zahvaljujući novoj generaciji uređaja koji omogućavaju bežičnu vezu između telefona i automobila pomoću funkcije Wireless SmartLink.

Pročitajte više

Oprema

Essence

Front assist

LED farovi

Zadnji parking senzori

8 zvučnika

Vozačevo sedište podesivo po visini

Smart Link+

Selection

Elektro podizači zadnjih stakala

Climatronic – dvozonski klima uređaj

Multifunkcionalni kožni servo volan

Tempomat

Keyless Go

Kožna ručica menjača

Monte Carlo

  • Sportska sedišta

    Full LED farovi sa matrix funkcijom

    LED zadnja svetla sa animiranim indikatorima pravca

    Front assist

    Driver alert sistem

Detalji koji čine život jednostavnijim

Držač kartica na A-stubu

Najmanje stvari je uvek najlakše izgubiti. Karte za parkiranje na primer. Srećom, Škoda ima jednostavno rešenje: Simply Clever držač za kartice koje su lako dostupne na bočnoj strani vetrobranskog stakla.

Držač bezbednostnog prsluka

Znate onaj deo sigurnosne demonstracije u avionu kada govore o prsluku za spašavanje ispod Vašeg sedišta? U Škodi vam sada pružamo Simply Clever ekvivalent na putu. Možda se neće naduvati, ali njegova reflektujuća površina može da spasi život noću. Sigurno je smešten u svom držaču i u prednjim i u zadnjim vratima, što ga čini lako dostupnim.

Integrisani levak na posudi

I ispod poklopca motora možete pronaći Simpli Clever rešenja . Kamiq ima pametno dizajnirani gumeni poklopac za rezervoar za tečnost za pranje. Otvara se i pretvara u praktični levak tako da lako možete dopuniti tečnost bez stvaranja nereda.

Grebalica za led

Odličan, Simply Clever detalj, zgodan kada dođe prvi mraz. Sada ne morate da pretresate automobil u potrazi za strugačem ili da koristite kreditnu karticu. Strugač za led smešten u poklopcu rezervoara za gorivo biće spreman kad god Vam zatreba. U oba donja ugla strugača ugrađeni su merači dubine profila gume sa linijama razmaknutim 2 mm. To olakšava proveru stanja gume i blagovremeno otkrivanje kada više nije u skladu sa zakonskim propisima.

Podesivi naslon za ruke

Praktična Jumbo kutija između prednjih sedišta sadrži podesivi naslon za ruku po dužini kako bi pronalaženje udobnog položaja za vožnju bilo jednostavno. Dodatna držač kartice može se naći na donjoj strani naslona za ruke.

Naslon za ruke sa držačem za piće

Zadnji sklopivi naslon za ruke ne samo da čini udobno putovanje, već poseduje i držač za dve boce od 0,5 litara, gde putnici na zadnjem sedištu mogu staviti piće.

Sklopivi stočići

Preklopni stolovi uveliko poboljšavaju komfor u automobilu. Deca mogu da igraju igrice na stolu, a odrasli će se lakše baviti bilo kojim poslom koji moraju da rade u putu. Sto može da drži laptop računar kako bi obezbedio improvizovanu kancelariju. Sto ima dovoljno prostora, tako da putnici mogu putovati prvom klasom gde god krenu.

Držač za piće za lako otvaranje

Držač boca u centralnoj konzoli dizajniran je da drži dno standardne 0,5-litarske PET boce sigurno na mestu tako da je možete jednom rukom otvoriti ili zatvoriti tokom vožnje.

Jumbo Box pregrada

Jumbo Box je praktičan prostor za odlaganje smešten u podesivom naslonu za ruke između prednjih sedišta koji je lako dostupan za vozača i suvozača.

Postor za naočare

Odeljak za naočare iznad retrovizora može se koristiti za odlaganje sunčanih naočara ili naočara za čitanje. Zaštićene su od oštećenja u svom namenskom džepu, a Vi ćete biti sigurni da su Vam uvek na dohvat ruke.

Dražač za flašu od 1.5-litra

Jedan od mnogih genijalnih držača za boce nalazi se u vratima i uključuje ležište za bocu od 1,5 litar.

Dražač za flašu od 0.5-litra

Pored prostora za čuvanje boca sa vodom u prednjim vratima, postoje i dodatni kapaciteti na zadnjim vratima, savršeno dizajniranim da sigurno drže bocu od 0,5 litra.

Podesivi dupli pod prtljažnika

Podesivi lažni pod prtljažnika omogućava vam podelu prtljažnika u dva različita položaja. Jednostavno izvucite pod za utovar da biste ga doveli u donji položaj. Sistem pruža pogodan prostor za skladištenje.

Patosnica gepeka sa dva lica

Na jednoj strani je praktična i lako periva površina, na drugoj elegantni tekstilni tepih. Prostirka se jednostavno može okrenuti da bi se dobila površina odgovarajuća teretu.

Program mreža

Mreže za prtljažnik dizajnirane su da fiksiraju predmete i sprečavaju njihovo klizanje dok je vozilo u pokretu. Elastični materijal je podvrgnut ispitivanjima čvrstoće i dizajniran je za držanje predmeta težine do 1,5 kg. Mreže se postavljaju tako što se prikače za ušice u prtljažniku.

Kukice u prtljažniku

Dve jake kuke na bokovima prtljažnika su od velike pomoći. Dizajnirane su za kačenje predmeta ili prtljaga koji bi inače bili nestabilni ili ne bi stali na pod prtljažnika.

Koja mu boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Kamiq model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Kamiq ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Nova Škoda Kamiq na YouTube-u

Cenovnici i katalozi

Kamiq FL cenovnik

Kamiq FL Monte Carlo cenovnik