Konfigurator automobila Test vožnja

Škoda Karoq

SUV pun samopouzdanja

Doživite svaki dan u nedelji drugačije. Krenite na putovanja sa novom Škodom Karoq, prepunom osećaja sigurnosti za vašu porodicu, prostora za sve svoje hobije i funkcija koje olakšavaju život.

Najvažnije karakteristike

Moderan dizajn

Smeli izgled, ponosno držanje i dinamične proporcije u kompaktnom pakovanju. Odmah možete da vidite da je novi Škoda Karoq spreman da se izdvoji i da sa vama uživa u svakoj avanturi.

Pročitajte više

Karakteristike visoke udobnosti

Novi Karoq može da vam ispuni skoro svaku želju. Okružite se funkcijama koje svaku vožnju čine tako zabavnom i udobnom da nećete želeti da izađete iz automobila.

Pročitajte više

Prostor za sve

Velika varijabilnost sa mnogo pametnih detalja i dovoljno prostora napred, u drugom redu sedišta, pa čak i prtljažniku. Šta vam je još potrebno?

Pročitajte više

Spreman za sve

Od novog Karoq-a se s pravom očekuje da bude vozilo velike snage. Pametni pogon na svim točkovima, režim za off-road vožnju, kontrola spuštanja niz brdo i visok klirens otvaraju vam mogućnost da izađete van utabanih staza.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Asistent za vožnju preuzima delimičnu kontrolu nad automobilom kako bi vam olakšao vožnju.

Pročitajte više

Parkiranje nikada nije bilo lakše. Samo pritisnite dugme.

Pročitajte više

Najsavremeniji sistemi za sigurnost tokom putovanja.

Pročitajte više

LED osvetljenje koje je vodeće u industriji pruža bolje performanse i bezbednosne funkcije.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Napredna tehniologija će olakšati svakodnevnu upotrebu automobila i pružiti svu potrebnu podršku da stignete na odredište na vreme i udobno.

Pročitajte više

Oprema

Selection

Spoljašnji retrovizori u boji vozila

Front assist

Lane assist

LED farovi

Zadnji senzori za parkiranje

Kožna ručica menjača

Sportline

Sportski branici

3 – kraki sport multifunkcionalni kožni servo volan

Kessy Full

Elektro podizači prednjih i zadnjih stakala

Virtuelni kokpit

Detalji koji čine život jednostavnijim

Naslon za ruke sa dva držača za čaše

Zadnji sklopivi naslon za ruke ne samo da čini putovanje udobnim, već uključuje i držač za dve flaše od 0.5 litara, gde putnici na zadnjem sedištu mogu da stave svoje piće.

Dva držača za čaše za lako otvaranje

Easy-open držač za čaše je jedno od jednostavnih, ali veoma korisnih rešenja. Kao što ime govori, jedinstveni oblik držača omogućava vozaču da otvori flašu samo jednom rukom i tako posveti odgovarajuću pažnju upravljanju. Škoda Karoq ima dva Easy-open držača za čaše.

Mesto za telefon sa bežičnim punjenjem

Phone Box je odeljak za odlaganje mobilnog telefona na centralnoj konzoli koji omogućava mobilne pozive čak i kada je signal slab. Vrhunac je ravna antena na dnu odeljka, koja olakšava „induktivnu vezu spoljne antene“. Phone Box takođe omogućava punjenje Vašeg pametnog telefona pomoću Qi bežičnog standarda.

Kišobran ispod sedišta

Škoda Karoq ima odeljak ispod suvozačevog sedišta koji dolazi u kompletu sa kišobranom u slučaju da Vas uhvati kiša.

KESSY sistem

Više ne morate da držite ključ da biste otvorili i zaključali automobil. Kontrolna jedinica KESSY (Sistem za ulazak, pokretanje i izlazak bez ključa) prepoznaje ključ na udaljenosti do 1.5 metra od automobila. Vozilo se automatski otključava kada se pokrenu kvake na vratima ili vrata prtljažnika. Motor se pokreće pritiskom na dugme.

Virtualna pedala

Vrata prtljažnika Škoda Karoq -a mogu se opciono otvarati pritiskom na dugme sa vozačevog sedišta, pomoću ključa na daljinsko upravljanje ili pritiskom na dugme na vratima prtljažnika. Automobil se može opremiti opcionom virtuelnom pedalom za beskontaktno otvaranje/zatvaranje prtljažnika.

Sklopiva vučna kuka

Opciona električna kuka za vuču je izuzetno praktična. Kuka za vuču sa integrisanom utičnicom se otključava pomoću dugmeta u prtljažniku.

Canton Sound System

Opcioni Canton Sound System sa ukupnom snagom 550 W koristi 10 zvučnika visokih performansi, uključujući subwoofer u prtljažniku.

Panoramski krovni pozor

Veliki opcioni panorama krov sa zaštitom od sunca unosi puno dnevne svetlosti u unutrašnjost automobila. Staklo je zatamnjeno, tako da u vozilo ulazi samo ugodna količina svetlosti i toplote.

Elektronska parking kočnica

Elektronska kočnica za parkiranje ne samo da stvara više prostora između prednjih sedišta, već i povećava bezbednost i udobnost. Opremljena funkcijom Auto Hold, kočnica sprečava da se vozilo krene iz stanja mirovanja ili pri polaženju, a da vozač ne mora da dodirne kočnice.

Grejani volan

Škoda Karoq se može opciono opremiti sa grejanim volanom. Bićete oduševljeni, posebno kada su Vam ruke smrznute od struganja leda sa prozora. Međutim, zagrejano vetrobransko staklo znači da je to zapravo još jedan posao manje za obavljanje. A ako Vam je i dalje hladno, grejana prednja i zadnja sedišta će Vam pomoći da se zagrejete.

USB-C port pozadi i utičnica 230 V

Savremeni automobil je online povezan automobil. Opsežne mogućnosti online povezivanja Škoda Karoq -a uključuju do 4 USB-C porta. USB-C port je pripremljen čak i za putnike pozadi. Levo od ovoga su utičnice od 12 V i 230 V, tako da putnici na zadnjim sedištima imaju više opcija za punjenje uređaja.

Podesivo duplo dno prtljažnika

Podesivi skriveni pod prtljažnika omogućava Vam da prtljažnik podelite u dva različita položaja. Jednostavno izvucite pod za prtljag da biste ga doveli u donji položaj. Sistem pruža zgodan prostor za skladištenje.

Elementi za fiksiranje

U tipičnom Škoda stilu, prtljažnik Škoda Karoq -a nudi i izuzetno praktične karakteristike. Predmeti se mogu pričvrstiti u prtljažniku pomoću elemenata za fiksiranje. Samo stavite svoje kutije i torbe, na primer, između elemenata i više neće kliziti. Pričvršćivači za teret se mogu sklopiti i odložiti ispod poda prtljažnika.

Patosnica gepeka sa dva lica

S jedne strane je praktična površina koja se lako pere, a sa druge elegantni tekstilni tepih. Patosnica se može jednostavno okrenuti kako bi se obezbedila površina prilagođena teretu.

Sistem mreža

Zahvaljujući pametno dizajniranim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, nema potrebe za kompromisom između agilnosti i praktičnosti. Mrežni sistem sa kukama za pričvršćivanje sprečava pomeranje manjih predmeta. U kupovini će Vas obradovati čvrste kuke za kačenje ili kada morate da prevezete svoju sportsku opremu.

Koja mu boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vašeg Karoq-a od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Karoq ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Novi ŠKODA KAROQ na Youtube.

Cenovnici i katalozi

Karoq FL cenovnik

Karoq FL Sportline cenovnik