Škoda Kodiaq

Otkrijte nove terene uz vožnju na drugačiji način

ŠKODA KODIAQ osmišljen je da impresionira, ali u isto vreme dovoljno praktičan u ispunjavanju svakodnevnih potreba Vas i Vaše porodice. Uživajte u samopouzdanju i ekonomičnosti modela ŠKODA KODIAQ, koji Vam nudi najnoviju tehnologiju i sedišta za do 7 osoba.

Najvažnije karakteristike

Hrabar dizajn

Novi Škoda Kodiaq odlikuje se savršenom igrom gracioznih linija, dinamičnim oblinama i robustnim izgledom, što ga čini odmah prepoznatljivim.

Pročitajte više

Porodični enterijer

Sedam sedišta i veliki prtljažni prostor najupečatljiviji su atributi prostrane unutrašnjosti. Podrazumeva se da automobil ima dovoljno prostora napred i na sedištima u drugom redu.

Pročitajte više

Nivo udobnosti koji stvara naviku

Toliko ćete se navići na zvučnu izolaciju i udobnost suspenzije visokog standarda da se nikada nećete zadovoljiti ničim manjim.

Pročitajte više

Bezgranični entuzijazam

S pravom se očekuje da će veliki SUV biti vozilo velike moći. Pametni pogon na svim točkovima, off-road režim, kontrola vožnje nizbrdo i veliko odstojanje od tla otvaraju vam put da se odvojite od utabane staze kojom obično idete.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Parkiranje nikada nije bilo lakše. Samo pritisnite pravo dugme.

Pročitajte više

Najbolje LED osvetljenje u industriji pruža bolje performanse i bezbednosne funkcije.

Pročitajte više

Asistent za putovanja preuzima delimičnu kontrolu nad automobilom kako bi vam olakšao vožnju.

Pročitajte više

Asortiman sigurnosnih pomoćnika proširen je sa na nekoliko novih najsavremenijih sistema.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Napredni sistem za povezivanje kod nove Kodiaq verzije olakšaće svakodnevnu upotrebu automobila i pružiće svu podršku koja je potrebna da udobno i na vreme stignete na odredište.

Pročitajte više

Oprema

Active

 • LED zadnja svetla
 • Kožna ručica menjača
 • Multifunkcionalni kožni volan
 • Elektro podizači prednjih i zadnjih stakala
 • ESC sistem
 • Klima uređaj

Osnovni paket opreme uključuje LED zadnja svetla, kožnu ručicu menjača, klima uređaj, ESC sistem, 4 zvučnika, elektro podesivi, sklopivi i grejani spoljašnji retrovizor, dr.

Ambition

 • 17″ aluminijumske felne
 • Spoljašnji retrovizori sa automatskim zatamnjenjem
 • LED farovi sa AFS funkcijom
 • Zadnji senzori za parkiranje
 • Grejači prednjih sedišta

Ambition paket opreme uključuje 17″ aluminijumske felne, spoljašnji retrovitori sa automatskim zatamnjenjem, LED farovi sa AFS funkcijom, zadnji senzori za parkiranje, dr.

Style

 • 18″ Elbrus aluminijumske felne
 • KESSY sistem
 • Climatronic – trozonski klima uređaj
 • Prednje i zadnje senzore za parkiranje
 • Navigacioni sistem Amundsen
 • Sedišta u kombinaciji koža / štof

Style paket opreme uključuje hrom paket, 18″ Elbrus aluminijumske felne, Climatronic – trozonski klima uređaj, KESSY sistem, prednje i zadnje senzore za parkiranje, navigacioni sistem Amundsen, dr.

L&K

 • 19″ antracit Sirius aluminijumske felne
 • Kožna sedišta
 • LED farovi sa AFS funkcijom
 • Elektro podesivo sedište za vozača i suvozača
 • Unutrašnje ambijentalno osvetljenje
 • Navigacioni sistem Amundsen

Laurin & Klement je vrhunski paket opreme pun udobnosti i luksuzno dizajniranih funkcija koji uključuje 19″ antracit Sirius aluminijumske felne, LED farovi sa AFS funkcijom, bočnu asistenciju, elektro podesivo sedište za vozača i suvozača sa lumbalnom podrškom i memorijom, dr.

Sportline

 • Sportska prenja sedišta
 • Sportski branici
 • Kožna ručica menjača
 • LED zadnja svetla sa varijabilnom funkcijom
 • Kožni multifunkcionalni volan
 • Kožni enterijer

KODIAQ SPORTLINE je spreman za avanturistička putovanja zahvaljujući odgovarajućoj opremi koja uključuje sportske branike, crne lajsne, LED zadnja svetla sa varijabilnom funkcijom, kožni multifunkcionalni servo volan podesiv u dve ose, sportska prednja sedišta, kontrolu pri vožnji u bdrima, 8 zvučnika i dr.

RS

Detalji koji čine život jednostavnijim

Elektronska bezbednosna brava za decu

Korišćenje mehaničke brave za decu na zadnjim vratima zahteva da vodite računa kada ste u automobilu sa decom, a kada sa odraslim osobama. Brave na zadnjim vratima možete elektronski aktivirati i deaktivirati sa vozačevog sedišta kad god je to potrebno.

Paket za spavanje

Škoda Kodiaq možete opremiti paketom za spavanje koji sadrži naslone za glavu sa podesivim stranama, tako da se putnici na zadnjim sedištima mogu opustiti tokom dugih putovanja. Paket uključuje i ćebe.

Sklopivi stočići

Opcioni praktični sklopivi stočići sa držačima za piće ugrađeni su u naslone prednjih sedišta.

Jumbo Box pregrada

Jumbo Box je praktičan odeljak za odlaganje smešten u podesivom naslonu za ruke između prednjih sedišta, koji je dostupan vozaču i suvozaču.

Virtualna pedala

Sa vratima prtljažnika nove Škoda Kodiaq verzije može se opciono upravljati pritiskom na dugme sa vozačevog sedišta, pomoću tastera na daljinsko upravljanje ili pritiskom na dugme na vratima prtljažnika. Automobil može biti opremljen opcionom virtuelnom pedalom za otvaranje/zatvaranje prtljažnika bez pokreta ruku.

Sklopivi uređaj za vuču

Opcioni sklopivi uređaj za vuču sa električnim aktiviranjem je izuzetno praktičan. Kuka za vuču sa integrisanom utičnicom aktivira se pomoću prekidača u prtljažniku.

Zaštita na ivicama vrata

Praktična zaštita na vratima koja se automatski pokreće jedno je od praktičnih rešenja koje će olakšati vašu svakodnevnicu i oduševiti vas kod novog Škoda Kodiaq -a. Ova zaštita je opremljena sa oprugom, pa se prilikom otvaranja vrata zaštita izvlači kako bi se sprečile manje ogrebotine na Vašem automobilu i vozilu pored.

Kišobran u vratima vozača

Novi Škoda Kodiaq ima odeljak za kišobran u prednjim vratima vozača. Odeljak je vodootporan pa se ovde može staviti vlažan kišobran, jer voda otiče van automobila.

KESSY

Više ne morate da držite ključ da biste otvorili i zaključali automobil. Kontrolna jedinica KESSY (Sistem za ulazak, start i izlazak bez ključa) prepoznaje ključ do 1,5 metara udaljenosti od automobila. Vozilo se automatski otključava kada se ručice na vratima ili prtljažniku aktiviraju. Motor se pokreće pritiskom na dugme.

Zadnji USB-C port i 230 V utičnica

Dobre vesti! Nema više svađa oko USB portova i utičnica. Novi Škoda Kodiaq ima ih dovoljno. Jedan USB-C port i 230 V utičnica su pripremljeni za putnike na zadnjim sedištima.

Panorama krov

Veliki opciono dostupan panorama krovni otvor sa zaštitnom zavesom isporučuje puno dnevne svetlosti u unutrašnjost automobila. Staklo je zatamnjeno, tako da u vozilo dopire samo udobna količina svetlosti i toplote.

Grejano vetrobransko staklo

Kiša ili sunce, mislimo na Vašu udobnost tokom cele godine. Za zagrevanje prednjeg vetrobranskog stakla koristi se opciona providna ClimaCoat folija. Osim što obezbeđuje toplotu, pruža i toplotnu zaštitu od jakih sunčevih zraka.

Patosnica sa dva lica

Sa jedne strane nalazi se praktična i lako periva površina, a sa druge elegantna tekstilna patosnica. Ova patosnica se može jednostavno okrenuti kako bi se obezbedila površina prilagođena prtljagu.

Transportni elementi

U tipičnom Škoda stilu, prtljažnik nove Kodiaq verzije nudi i izuzetno praktične funkcije. Predmeti se mogu učvrstiti u prtljažniku pomoću elemenata za fiksiranje. Samo gurnite svoje kutije i torbe između elemenata za fiksiranje i oni se više neće pomerati. Pričvršćivači za teret se mogu sklopiti i odložiti na bočnu stranu prtljažnika.

Kuke u prtljažniku

Velika varijabilnost prtljažnika novog Kodiaq -a ogleda se i u ponudi dve bočne kuke za prtljag. Dizajnirane su za kačenje predmeta ili prtljaga koji bi bili nestabilni tokom vožnje ili ne bi stali na pod prtljažnika. Cenićete ih, na primer, kada idete u kupovinu ili želite da fiksirate svoju sportsku opremu.

Sistem mrežica

Zahvaljujući pametno dizajniranim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, nema potrebe za kompromisom između dinamike i praktičnosti. Sistem mrežica sa osiguravajućim kukama sprečava pomeranje manjih predmeta. Bićete zadovoljni čvrstim kukama sa strane kada idete u kupovinu ili transportujete sportsku opremu.

Koja mu boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Kodiaq model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

 

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Kodiaq ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Cenovnici i katalozi

Kodiaq FL A cenovnik

Kodiaq FL RS A cenovnik

Kodiaq FL Sportline A cenovnik