Škoda Octavia Combi

Sledite svoj životni put!

Prvi put ikada u Škodi došlo je pojavom nove ŠKODA OCTAVIE: Ekran u nivou očiju, “SHIFT BY WIRE” MENJAČ, sertifikovana ergnomska sedišta, dvostruki višenamenski volan I mnoge druge mogućnosti.

Najvažnije karakteristike

Dovoljno prostora za celu porodicu

Potpuno nova, još veća Octavia Combi će se lako izboriti sa celom porodicom. Sve ćete lako smestiti u prtljažnik zapremine 640 litara uz dovoljno mesta za putnike napred i pozadi.

Pročitajte više

Moderna unutrašnjost

Dobrodošli u kokpit nove generacije koji gura napred granice dizajna. Head-up displej koji projektuje informacije na prednje staklo pružiće Vam novi pogled na svet. Sve važne detalje naći ćete na dva displeja veličine 10 inča. Minimalistički dizajn i ambijentalno osvetljenje stvaraju elegantnu atmosferu unutrašnjosti.

Pročitajte više

Sigurnost najvišeg nivoa

Putujte bez brige bez obzira da li se probijate kroz gust gradski saobraćaj ili krstarite na otvorenom putu. Octavia Combi poseduje nekoliko novih sistema asistencije. Zajedno sa devet vazdušnih jastuka i osvojenih maksimalnih 5 zvezdica na Euro NCAP testu, sigurnost putnika diže na viši nivo.

Pročitajte više

Neprevaziđeni komfor

Budite sigurni da ćete zahvaljujući opremi, kao što je masažno vozačevo sedište ili specijalni zadnji nasloni za glavu, na cilj stići uvek sveži i odmorni. Ponuda opreme je široka i seže od funkcije Travel Assist, koja će Vam olakšati vožnju do automatske tro-zonske klime Climatronic.

Pročitajte više

Jedinstveni dizajn

Novi model Octavia Combi , odlikuju veliki prostor, praktična rešenja a sve upakovano u elegantni, neprolazni dizajn. Full LED prednji farovi i zadnja svetla pružaju odličnu vidljivost u svim vremenskim uslovima i upečatljiv su detalj na automobilu.

Pročitajte više

Ekonomski isplativa

Obezbedite sebi porodični automobil koji je jeftin za korišćenje i čuva životnu sredinu. Izaberite jedan od više benzinskih i dizel motora koji mogu biti kombinovani sa električnim pogonom.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Travel Assist preuzima delimičnu kontrolu nad vozilom kako bi Vam vožnju učinio lakšim.

Pročitajte više

Više vrsta sigurnosnih asistenata je dovedeno do perfekcije.

Pročitajte više

Najnovije LED osvetljenje pruža bolje performanse, manju potrošnju energije i nove sigurnosne funkcije.

Pročitajte više

Ne brinite više o parkiranju – smestićete svoj automobil na najmanje moguće mesto pritiskom na jedno dugme.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Nova generacija infotainment sistema sa ugrađenom SIM karticom pruža praktične funkcije kao što su informacije o saobraćaju ili Wi-Fi konekciju za uređaje putnika.

Pročitajte više

Oprema

Ambition

 • Climatronic klima uređaj
 • Komforno telefoniranje paket
 • 16″ aluminijumske felne
 • Jumbo Box pregrada
 • Dodatna 4 zvučnika
 • Kišobran u prednjim vratima

Ambition paket opreme uključuje 2-zonski klima uređaj, dodatna 4 zvučnika, Jumbo Box pregradu, 16″ aluminijumske felne, dr.

RS

 • LED zadnja svetla, promenljiva funkcija osvetljenja
 • 18” aluminijumske felne Comet
 • 3-kraki sport multifunkcionalni kožni volan
 • Matrix farov
 • Virtuelni kokpit

 

Sportline

 • LED zadnja svetl
 • Kožni multifunkcionalni sportski volan
 • Frint Assist
 • Sportska comfort prednja sedišta
 • Aluminijumske pedale
 • Virtual kokpit

SPORTLINE je spreman za avanturistička putovanja zahvaljujući odgovarajućoj opremi.

Detalji koji čine život jednostavnijim

Kišobran i četka za sneg

Octavia Combi ima odeljak u prednjim vratima za kišobran ili četku, u slučaju da vas uhvati kiša ili želite da počistite automobil. Odeljak je vodootporan tako da se ovde mogu čuvati mokri kišobrani, a voda iz kišobrana se odvodi van automobila. Obe funkcije su takođe opciono dostupne za drugi odeljak.

Lako dolivanje AdBlue®

Svi dizel motori zahtevaju dodatno dolivanje AdBlue®-a, što dovodi do toga da automobil proizvodi mnogo manje štetnih emisija. Možete ga lako dopuniti korišćenjem grla za punjenje odmah pored normalnog grla rezervoara za gorivo. Novitet u Octaviji je da niste ograničeni na AdBlue® pumpe za automobile, jer sada možete da koristite i mlaznicu za gorivo za kamione. Kao rezultat toga, uvek ste sigurni da ćete moći sa lakoćom da sipate gorivo na bilo kojoj benzinskoj stanici.

Dečija električna sigurnosna brava

Korišćenje mehaničke sigurnosne brave za decu na zadnjim vratima zahteva planiranje kada ste ponekad u kolima sa decom, drugi put sa odraslima. Od ssada možete da aktivirate i deaktivirate brave zadnjih vrata elektronski sa vozačevog sedišta kad god zatreba.

Sklopive roletne za zaštitu

Ako tražite zaštitu od sunčevih zraka ili mir i tišinu za svoj posao, roletne koje se mogu navući – potpuno sakrivene kada se ne koriste – mogu se jednostavno povući kako bi zaštitile unutrašnjost.

Zadžepak za mobilni telefon

Džepovi na zadnjoj strani naslona prednjih sedišta su odlični za odlaganje stvari. Ali oni su malo preveliki za mali pametni telefon. Octavia Combi to rešava dodatnim malim džepom koji je savršen za telefone putnika pozadi.

Držač flaše od 1.5litra

Razumemo da se put čini mnogo dužim ako su svi žedni. Zbog toga postoji poseban prostor u panelu prednjih vrata za flaše od 1,5 litara. Sigurno će stajati a da se ne zgnječi, spremna kada Vam zatreba.

Držač flaše od 1.5 litra

Razumemo da se put čini mnogo dužim ako su svi žedni. Zbog toga postoji poseban prostor u panelu prednjih vrata za flaše od 1,5 litara. Sigurno će stajati a da se ne zgnječi, spremna kada Vam zatreba.

Jumbo Box sa podesivim naslonom

Jumbo Box je praktičan odeljak za odlaganje koji se nalazi u podesivom naslonu za ruke između prednjih sedišta i lako je dostupan vozaču i suvozaču.

USB-C u retrovizoru

Ako koristite kontrolnu kameru za snimanje saobraćaja ispred vas, cenićete opcioni dodatni USB-C konektor pored retrovizora. To znači da ćete imati izvor napajanja odmah pored kamere bez nepotrebnih kablova.

Canton sound system

Octavia Combi može da se opremi sa 600+ W hi-fi audio sistemom sa 12 zvučnika, uključujući subwoofer. Možete izabrati nekoliko unapred definisanih audio profila (Canton, Spoken Word, Classic iRock). Sistem pruža savršeno iskustvo uz vašu omiljenu muziku.

Phone Box pregrada

Phone Box je odeljak za odlaganje mobilnog telefona na centralnoj konzoli koji omogućava mobilne pozive čak i kada je signal slab. Phone Box takođe može da puni pametni telefon koji nije veći od 160 x 80 mm koristeći Qi bežični standard.

2 USB-C porta i 230 V utičnica

Dobre vesti! Nema više prepirke oko USB portova i utičnica. Octavia Combi ih ima u velikim količinama. Za putnike na zadnjim sedištima pripremljena su dva USB-C porta i utičnica od 230 V.

Automatska roletna prtljažnika

Automatski poklopac savršeno pokriva sve što nosite u prtljažniku. Njegova glavna prednost dolazi je u tome da  kada želite nešto da ubacite ili izvadite iz prtljažnika. Nakon što se otvore vrata prtljažnika, poklopac se automatski pomera unazad za jedan stepen.

Mreže za učvršćivanje

Mreže za prtljažnik su dizajnirane da obezbede predmete i spreče njihovo pomeranje dok je vozilo u pokretu. Elastični materijal je prošao testove čvrstoće i dizajniran je da drži predmete težine do 1,5 kg. Mreže se postavljaju tako što se zakače na ušice za vezivanje u prtljažniku.

Podesivo duplo dno prtljažnika

Podesivi lažni pod prtljažnika omogućava Vam da podelite prtljažnik u dva različita položaja. Jednostavno izvucite površinu za utovar da biste ga doveli u donji položaj. Sistem pruža zgodan prostor za skladištenje.

Elektrosklopiva kuka za vuču

Opciona električna kuka za vuču je izuzetno praktična. Kuka za vuču sa integrisanom utičnicom se otključava pomoću dugmeta na bočnoj strani prtljažnika.

Koja joj boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Octavia Combi model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Octavia Combi ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Škoda Octavia Combi video

Cenovnici i katalozi

Octavia Combi cenovniki