Škoda Octavia

Živi kako želiš - Vozi Octavia model

Predstavljamo Vam model ŠKODA OCTAVIA, stvorena da prati tvoj životni stil. Automobil koji će podjednako biti savršen službeni automobil, u isto vreme vrlo praktičan za potrebe porodice. Uživajte u vožnji do kraja. ŠKODA OCTAVIA će Vas podržati brojnim sigurnosnim asistentima, pametnim funkcijama i uslugama povezivanja.

Najvažnije karakteristike

Impresivan dizajn

Potpuno nova generacija modela Octavia je još veća sa siluetom koja podseća na elegantni kupe i sa dizajnom još emotivnijim i dinamičnijim nego ranije. Ceo model zrači samopouzdanjem i kvalitetom koji ne prolazi tako da će Vas reprezentovati sa ponosom gde god da krenete.

Pročitajte više

Moderna unutrašnjost

Dobrodošli u kokpit nove generacije koji gura napred granice dizajna. Head-up displej koji projektuje informacije na prednje staklo pružiće Vam novi pogled na svet. Sve važne detalje naći ćete na dva displeja veličine 10 inča. Minimalistički dizajn i ambijentalno osvetljenje stvaraju elegantnu atmosferu unutrašnjosti.

Pročitajte više

Neprevaziđeni komfor

Uveravamo Vas da ćete , zahvaljujući funkcijama kao što su AGR-sertifikovana sedišta i Dynamic Chassis Control, na cilj uvek stići sveži i odmorni. Ponuda opreme je široka i seže od funkcije Travel Assist, koja će Vam olakšati vožnju do Virtualne papučice za otvaranje vrata prtljažnika.

Pročitajte više

Dovoljno prostora za porodične I poslovne potrebe

Potpuno nova, još veća OCTAVIA će Vam odlično poslužiti za Vaše poslovne potrebe tokom radne sedmice a vikendom će se lako izboriti sa celom porodicom. Sve ćete lako smestiti u prtljažnik zapremine 600 litara uz dovoljno mesta za putnike napred i pozadi.

Pročitajte više

Sigurnost najvišeg nivoa

Putujte bez brige bez obzira da li se probijate kroz gust gradski saobraćaj ili krstarite na otvorenom putu. Octavia poseduje nekoliko novih sistema asistencije. Zajedno sa devet vazdušnih jastuka i osvojenih maksimalnih 5 zvezdica na Euro NCAP testu, sigurnost putnika diže na viši nivo.

Pročitajte više

Ekonomski isplativa

Obezbedite sebi porodični automobil koji je jeftin za korišćenje i čuva životnu sredinu. Izaberite jedan od više benzinskih i dizel motora koji mogu biti kombinovani sa električnim pogonom.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Asistent za vožnju preuzima delimičnu kontrolu nad vozilom kako bi vam vožnju i praćenje saobraćaja učinio lakšim.

Pročitajte više

Više vrsta sigurnosnih asistenata je dovedeno do perfekcije.

Pročitajte više

Najnovije LED osvetljenje pruža bolje performanse, manju potrošnju energije i nove sigurnosne funkcije.

Pročitajte više

Ne brinite više o parkiranju – smestićete svoj automobil na najmanje moguće mesto pritiskom na jedno dugme.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Nova generacija infotainment sistema sa ugrađenom SIM karticom pruža praktične funkcije kao što su informacije o saobraćaju ili Wi-Fi konekciju za uređaje putnika.

Pročitajte više

Oprema

Ambition

 • Climatronic klima uređaj
 • Komforno telefoniranje paket
 • 16″ aluminijumske felne
 • Jumbo Box pregrada
 • Dodatna 4 zvučnika
 • Kišobran u prednjim vratima

Ambition paket opreme uključuje 2-zonski klima uređaj, dodatna 4 zvučnika, Jumbo Box pregradu, 16″ aluminujumske felne, dr.

RS

 • LED zadnja svetla, promenljiva funkcija osvetljenja
 • 18” aluminijumske felne Comet
 • 3-kraki sport multifunkcionalni kožni volan
 • Matrix farov
 • Sportski branici

 

Sportline

 • LED zadnja svetla
 • Kožni multifunkcionalni sportski volan
 • Sportska comfort prednja sedišta
 • Font Assist
 • Aluminijumske pedale
 • Virtual kokpit

SPORTLINE je spreman za avanturistička putovanja zahvaljujući odgovarajućoj opremi.

Detalji koji čine život jednostavnijim

Kišobran i četka za sneg u prednjim vratima

Octavia ima odeljak u prednjim vratima, uključujući kišobran ili četku u vozačevim vratima, u slučaju da Vas uhvati kiša ili želite da počistite automobil. Odeljak je vodootporan tako da se ovde mogu čuvati mokri kišobrani, a voda iz kišobrana se odvodi van automobila. Obe funkcije su takođe opciono dostupne za drugi odeljak.

Lako dolivanje AdBlue®

Svi dizel motori zahtevaju dodatno dolivanje AdBlue®-a, što dovodi do toga da automobil proizvodi mnogo manje štetnih emisija. Možete ga lako dopuniti korišćenjem mesta za punjenje odmah pored normalnog grla rezervoara za gorivo. Novi razvoj u Octaviji je da niste ograničeni na AdBlue® pumpe za automobile, jer sada može da koristi dozer za gorivo za kamione. Kao rezultat toga, uvek imate sigurnost da ćete moći sa lakoćom da sipate gorivo na bilo kojoj benzinskoj stanici.

Dečija električna sigurnosna brava

Korišćenje mehaničke sigurnosne brave za decu na zadnjim vratima zahteva planiranje kada ste u kolima sa decom, drugi put sa odraslima. Od sada ožete da aktivirate i deaktivirate brave zadnjih vrata elektronski sa vozačevog sedišta kad god zatreba.

Sklopive roletne za zaštitu

Ako tražite zaštitu od sunčevih zraka ili mir i tišinu za svoj posao, roletne koje se mogu uvući – potpuno sakrivene kada se ne koriste – mogu se jednostavno povući kako bi zaštitile unutrašnjost.

Zadžepak za mobilni telefon

Džepovi na zadnjoj strani naslona prednjih sedišta su odlični za odlaganje stvari. Ali oni su malo preveliki za mali pametni telefon. Octavia ovo rešava dodatnim malim džepom koji je savršen za telefone putnika pozadi.

Držač flaše od 1.5 litra u prednjim vratima

Razumemo da se put čini mnogo dužim ako su svi žedni. Zbog toga postoji poseban prostor u panelu prednjih vrata za skladištenje pune flaše vode od 1,5 litara. Sigurno će stajati a da se ne zgnječi, spremna kada Vam zatreba.

Držač flaše od 1.5 litra u zadnjim vratima

Pored prostora za flašu vode u prednjim vratima, postoji i dodatni prostor u zadnjim vratima, savršeno dizajniran da bezbedno drži flašu od 1,5 litra dok nije u upotrebi.

Jumbo Box sa podesivim naslonom za ruke

Jumbo Bok je praktičan odeljak za odlaganje koji se nalazi u podesivom naslonu za ruke između prednjih sedišta i lako je dostupan vozaču i suvozaču.

USB-C u retrovizoru

Ako koristite kontrolnu kameru za snimanje saobraćaja ispred Vas, cenićete opcioni dodatni USB-C konektor pored retrovizora. To znači da ćete imati izvor napajanja odmah pored kamere bez dugačkih kablova svuda.

Canton sound system

Octavia se može dopuniti sa 600+ Whi-fi audio sistemom sa 12 zvučnika, uključujući subwoofer. Možete izabrati nekoliko unapred definisanih audio profila (Canton, Spoken Word, Classic i Rock). Sistem pruža savršeno iskustvo uz Vašu omiljenu muziku.

Phone Box pregrada za telefon

Phone Box je odeljak za odlaganje mobilnog telefona na centralnoj konzoli koji omogućava mobilne pozive čak i kada je signal slab. Telefonska kutija takođe može da puni pametni telefon koji nije veći od 160 x 80 mm koristeći Qi bežični standard.

2 USB-C porta i 230 V utičnica

Dobre vesti! Nema više svađa oko USB portova i utičnica. Octavia ih ima na pretek. Za putnike na zadnjim sedištima pripremljena su dva USB-C porta i utičnica od 230 V.

Električna vrata prtljažnika

Sa opcionim električnim vratima prtljažnika, prtljažnik se može otvoriti i zatvoriti pritiskom na dugme ili pomoću dugmeta na ključu. Takođe se može otvoriti preko virtuelne pedale pomeranjem noge blizu senzora na zadnjem braniku, što će ga automatski otvoriti.

Mreže za učvršćivanje

Mreže za prtljažnik su dizajnirane da obezbede predmete i spreče njihovo pomeranje dok je vozilo u pokretu. Elastični materijal je prošao testove čvrstoće i dizajniran je da drži predmete težine do 1,5 kg. Mreže se postavljaju tako što se zakače na ušice za vezivanje u prtljažniku.

Patosnica prtljažnika sa dva lica

S jedne strane je praktična površina koja se lako pere, a sa druge elegantni tekstilni tepih. Patosnica se može jednostavno preokrenuti kako bi se obezbedila površina prilagođena prtljagu.

Elektrosklopiva kuka za vuču

Opciona električna kuka za vuču je izuzetno praktična. Kuka za vuču sa integrisanom utičnicom se otključava pomoću dugmeta na bočnoj strani prtljažnika.

Koja joj boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Octavia model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

 

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Octavia ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Škoda Octavia video

Cenovnici i katalozi

Octavia cenovnik