Škoda Superb

Komforan, praktičan i elegantan

Upečatljiv dizajn i impresivna prostranost upotpunjuju savršenu udobnost i vrhunsku opremu sa neprevaziđenom praktičnošću i jednostavno pametnim karakteristikama kako bi vam olakšali život svakog dana. Za putovanja koja se pamte.

Najvažnije karakteristike

Perfektan dizajn

Izmene u dizajnu modela Superb donele su više dinamike i elegancije.

Pročitajte više

Mesto za sve što Vam je važno

Unutrašnji prostor modela Škoda Superb je poseban svet. Osim vrhunskog komfora za sve putnike, tu je ogroman prostor za praktične detalje.

Pročitajte više

Maksimalni komfor putnika

Mnoštvo opreme napred i pozadi doprineće komforu tokom putovanja.

Pročitajte više

Sigurnost koja inspiriše

Kada je u pitanju bezbednost Škoda Superb ne pravi kompromise. U tom cilju, dosta truda je uloženo u sisteme asistencije koji nude najnovije funkcije zaštite.

Pročitajte više

Nova dimenzija luksuza

Kvalitetna završna obrada, najfiniji materijali i komforna oprema. Osim ovoga, Superb pruža još više: genijalna rešenja koja će olakšati svakodnevne obaveze.

Pročitajte više

Performanse u koje možete biti sigurni

Moćni motori, brzi DSG menjač, pogon na svim točkovima i sistem Dynamic Chassis Control. Superb je najbolji model koji će Vam pružiti sve što ćete ikada želeti od automobila.

Pročitajte više

Udovoljite sebi

Od mnoštva različitih alu-felni, sigurno ćete naći neke po svom ukusu. Široka ponuda veličine od 16" do 19" sa inovativnim Aero dizajnom.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Vrhunski sistem osvetljenja za “vidi i budi viđen”.

Pročitajte više

Vozite komforno u harmoniji sa ostalima u saobraćaju

Pročitajte više

Vrhunski sistemi asistencije za Vašu bezbednu vožnju.

Pročitajte više

Parkirajte lako na bilo kom mestu pritiskom na dugme.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Napredni sistemi on line povezivanja učiniće svakodnevnu upotrebu vozila lakšom i pružiće Vam svu podršku koja Vam je potrebna da na cilj stignete lako i na vreme.

Pročitajte više

Oprema

Ambition

 • Climatronic – dvozonski klima uređaj
 • Senzor za kišu
 • Električno preklopivi spoljašnji retrovizori
 • 16″ aluminijumske felne
 • Kišobran u vratima vozača
 • Preklopivi zadnji naslon za ruku sa držačima za flaše

Ambition paket opreme uključuje dvozonski klima uređaj, senzor za kišu, električno preklopive spoljašnje retrovizore, 16″ aluminijumske felne i hromirane elemente koji krase spoljašnjost. Kišobran u vratima vozača je veoma koristan dodatak.

Style

 • Tempomat
 • Asistencija za parkiranje
 • 17“ aluminijumske felne
 • Elektro podesivo vozačevo sedište
 • Prednja svetla za maglu sa corner funkcijom
 • Dekorativne lajsne na pragovima vrata

Style paket opreme uključuje 17“ aluminijumske felne, prednja svetla za maglu sa corner funkcijom, tempomat, memorijom, elektro podesivo vozačevo sedište sa memorijom, dekorativne lajsne na pragovima vrata i zadnji parking senzori.

Sportline

 • Izvor režima vožnje
 • Sportska šasija
 • KESSY sistem
 • Sportske pedale
 • Elektro podesivo vozačevo sedište sa memorijom

SportLine oprema uključuje sjajne crne eksterijer dodatke, 18″ aluminijumske felne, izvor režima vožnje sa personalizacijom, Alcantara sportska sedišta, sportske pedale i druge korisne karakteristike.

L&K

 • Maxi DOT ekran u boji
 • Full LED Matrix farovi
 • Dinamička kontrola šasije
 • KESSY
 • 18″ aluminijumske felne
 • Canton sistem ozvučenja

L&K oprema uključuje 18″ aluminijumske felne, full LED Matrix farove, Maxi DOT ekran u boji, dinamičku kontrolu šasije, KESSY sistem, prednje i zadnje senzore za kišu, multifunkcionalni kožni volan i druge ekskluzivne karakteristike.

Detalji koji čine život jednostavnijim

Dečija električna bezb. brava

Uputreba mehaničke dečije brave može biti komplikovana. Od sada možete je uključiti ili isključiti elektronskim putem sa mesta vozača.

Držač za naočare

Mesto za naočare iznad retrovizora je praktično mesto za odlaganje Vaših sunčanih ili naočara za vid. Naočare su tu na sigurnom a i Vi ćete biti sigurni da su Vam uvek pri ruci

Držač kartica u A-stubiću

Sitnice je uvek najlakše izgubiti. Kartice od parkinga na primer. Srećom, Škoda ima rešenje za to: Simply Clever držač za kartice koji Vam je na dohvatu ruke.

Mesto za bezbednosni prsluk

Znate onaj deo upoznavanja sa pravilima bezbednosti u avionu koji govori o bezbednosnim prslucima ispod sedišta? Škoda ima svoju Simply Cleve verziju. Prsluci su smešteni u svojim držačima u svim vratima što ih čini lako dostupnim u svakom trenutku.

Jumbo Box

Jumbo Box je praktično mesto za odlaganje koje pruža 5 litara prostora, locirano ispod podesivog naslona za ruke između prednjih sedišta. Prostor je opremljen sa funkcijom hlađenja, osbetljenjem, USB portom i držačem za tablet.

Kaseta sa hlađenjem

Odlična funkcija klimatizacije je ta što može hladiti i prednju kasetu, čime je pretvara u odlično mesto za užinu. . Temperatura se može podešavati a odeljak je opremljen i svetlom i držačem za olovke.

Držač boca od 1.5-litra

Znamo da je put mnogo duži ako ste žedni. Zbog toga postoji specijalno mesto u prednjim vratima gde možete staviti bocu zapremine 1.5 litara. Stajaće sigurno i biti vam pri ruci kad zatreba.

Držač boca od 1.5-litra

Kao i u prednjium vratima, i u zadnjim ima prostora gde možete sigurno držati bocu zapremine 1.5 litar.

Canton sound system

Opciona oprema Canton sound system koristi dvanaest moćnih zvučnika: deset u bočnim vratima, jedan centralni u instrument tabli i subwoofer u prtljažniku. Sistem snage od 610 W pruža jedinstveno iskustvo slušanja muzike.

2 USB porta napred

Koristite prednje USB portove za punjanje ili razmenu podataka sa Vašim uređajima. USB port ispred ručice menjača je isti kao onaj u Jumbo Box-u, gde ćete takođe naći i praktični držač za tablet.

2 USB porta i utičnica 230 V nazad

Dobre vesti! Nema više diskusije oko USB priključaka i štekera. SUPERB ih ima u izobilju. Dva USB porta i 230 V priključnica je spremna za putnike pozadi. Ovo daje konceptu "uvek online" sasvim novo značenje.

Digitalni pojačivač glasa

Uživajte u razgovoru između prednjeg i zadnjeg sedišta i pri velikim brzinama. Sistem koristi mikrofone da prenese zvuk u realnom vremenu – digitalno obrađen od ambijentalne buke.

LED lampa

Da li ste ikada došli kući i niste mogli da nađete ključeve u torbi jer je bilo mračno? Baterijska lampa je u kući? Imamo jednostavan urešaj koji će brzo rešiti Vaš problem. Škoda Superb je dostupna i sa LED lampom u prtljažniku.

Mreže u prtljažniku

Zahvaljujući pametno dizajniranim mrežama, kukicama i policama u prtljažniku nema potrebe da brinete o stvarima. Mreže u prtljažniku će sprečiti sitne predmete da se nekontrolisano kreću u prtljažniku.

Vreća za skije

Vreća za skije je korisna oprema za Vaše zimske avanture. Biće zaštićene od grebanja a kada ih učvrstite pojasom, stajaće na mestu i kada naglo promenite pravac.

Električna vrata prtljažnika

Opciono, peta vrata ŠKODE SUPERB mogu se otvarati pomoću dugmeta sa mesta vozača, pomoću daljinskog ključa, pomoću prekidača u samim vratima ili povlačenjm već otvorenih vrata.

Koja bi mu boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Superb model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Superb ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Pogledajte video - Škoda Superb

Cenovnici i katalozi

Superb A cenovnik

Superb L&K A cenovnik

Superb Sportline A cenovnik