Škoda izbacila proširenu aplikaciju „Ponude“: Popusti i posebne ponude sada dostupni na čak osam tržišta!

12. 09. 2023.

Aplikacija u automobilu daje popuste i posebne ponude na benzinskim pumpama, restoranima, hotelima, prodavnicama i Škoda Auto online prodavnici. Usluga je dostupna za skoro sve trenutne modele koji imaju najnovije infotainment sisteme Amundsen ili Columbus. Promocije mogu da nude spoljni partneri ili direktno Škoda Auto

 

Mladá Boleslav, 21. avgust 2023. Škoda Auto je proširila svoju infotainment aplikaciju „Ponude“ koja se koristi u automobilu. Sada dostupna na osam tržišta, ova besplatna aplikacija nudi preko 100 proizvoda i usluga po sniženim cenama. Ovi proizvodi i usluge obuhvataju sve, od jela i pića do putovanja i nege automobila, a sve je direktno dostupno korisniku iz samog vozila. Uz to, uključene su i posebne ponude iz Škoda Auto online prodavnice. Sa lansiranjem verzije 5.1, ponude u aplikaciji su proširene kako bi obuhvatile niz dodatnih usluga. „Ponude“ su kompatibilne sa svim trenutnim vozilima koja su opremljena najnovijim infotainment sistemima Amundsen i Columbus.

 

Besplatan pristup širokom spektru promocija u osam zemalja

 

Aplikacija „Ponude“ samo potvrđuje Škodinu predanost poboljšanju iskustva vožnje uz pomoć inovativnih rešenja kojima se lako pristupa tokom vožnje. Dok vozite Škoda automobil, različite usluge i proizvodi po sniženim cenama udaljeni su samo par klikova – ovo uključuje besplatnu kafu. Aplikacija „Ponude“ u automobilu koristi infotainment ekran da prikaže i omogući pristup ovim popustima, koji su prilagođeni zemlji ili regionu kroz koji vozilo prolazi. Aplikacija je besplatna i dostupna u modelima Fabia, Scala, Kamiq, Octavia, Karoq, Superb i Kodiaq koji su opremljeni najnovijom generacijom infotainment sistema Amundsen ili Columbus. Aplikacija „Ponude“ sada je dostupna na osam tržišta: u Češkoj, Slovačkoj, Nemačkoj, Poljskoj, Austriji, Velikoj Britaniji, a od nedavno i u Španiji i Finskoj.

 

Besprekorno iskustvo: brz pristup i jednostavno iskorišćenje

 

Jednostavno se pristupa aplikaciji „Ponude“ – dodirom ikonice sa znakom %. Nakon što korisnici prihvate uslove i odobre svoju email adresu, mogu pregledati i izabrati različite ponude u aplikaciji. Nakon što izaberu određenu ponudu, korisnici mogu istražiti web stranicu partnera putem QR koda ili preuzeti svoj jedinstveni kod za popust. Ovaj kod se šalje na odobrenu email adresu ali se može pronaći i u sekciji Poruke u MyŠkoda aplikaciji. Kod za popust može skenirati osoblje partnera prilikom plaćanja iliga korisnici mogu uneti tokom online kupovine. Čak i oni koji nemaju svoj profil u automobilu, kao što su korisnici koji iznajme auto i nemaju MyŠkoda aplikaciju, i dalje mogu iskoristiti ponude. Međutim, ovi korisnici će primetiti da ponude nisu personalizovane, i detalji odgovarajućeg popusta mogu se videti samo skeniranjem QR koda na ekranu infotainment sistema.

 

Raznovrsne ponude na dohvat ruke – od osveženja i turističkih usluga do iznajmljivanja

 

Najnovijim ažuriranjem na verziju 5.1, obim aplikacije se proširio kako bi obuhvatio više od 100 proizvoda i usluga po sniženim cenama, uključujući pića, obroke, putovanja i negu vozila, kao i druge usluge. Ove ponude pružaju spoljni partneri ili direktno Škoda; u Škodinoj online prodavnici možete pronaći proizvode za održavanje vozila, setove guma sa popustom, usluge čišćenja klima uređaja i još mnogo toga. Portfolio se neprestano širi. Na primer, Prague Visitor Pass, obično dostupan samo u informacionim centrima, sada je dostupan sa 10% popusta turistima koji posećuju glavni grad Češke. Uz to, korisnici Škode u Češkoj i Slovačkoj imaju priliku da iznajme Enyaq model po posebnoj ceni za vikend putovanja i test vožnje. Individualne usluge i dostupnost podložni su uslovima korišćenja svakog partnera.

Galerija

Najnovije vesti

21. 02. 2024.

Predstavljanje redizajniranog modela Škoda Octavia

Škoda Octavia: Osveženje najprodavanijeg modela marke Škoda. Pogledajte šta je sve unapređeno na Škodinom najpopularnijem modelu.

Saznaj više
23. 01. 2024.

Ne dozvolite da vas zima uhvati nespremne

Zima je u punom jeku, pa nije loša ideja da dobijete nekoliko saveta kako da se nosite sa zamkama vožnje po snegu i ledu. Koje Škoda karakteristike i dodatna oprema mogu biti od koristi? Na šta treba paziti?

Saznaj više
06. 10. 2023.

Novi Kodiaq je stigao!

Škoda započinje najnovije poglavlje u svojoj priči o uspehu: drugu generaciju svog nagrađivanog SUV-a. Kodiaq, simbol svestranosti i inovativnosti, već je osvojio srca više od osamsto hiljada kupaca na šezdeset tržišta širom sveta i osvojio brojne prestižne nagrade.

Saznaj više
13. 09. 2023.

Četvrta generacija modela Škoda Superb će ponovno imati u ponudi hatchback verziju

Novi Superb hatchback nudi još više prostora i bolju aerodinamiku. Tri benzinska motora, dva dizel i premijera za blagu hibridnu tehnologiju. Novi koncept enterijera sa samostojećim infotainment ekranom i Škoda Smart Dials. Fokusiran na održive materijale u unutrašnjosti.

Saznaj više
12. 09. 2023.

Škoda izbacila proširenu aplikaciju „Ponude“: Popusti i posebne ponude sada dostupni na čak osam tržišta!

Aplikacija u automobilu daje popuste i posebne ponude na benzinskim pumpama, restoranima, hotelima, prodavnicama i Škoda Auto online prodavnici. Usluga je dostupna za skoro sve trenutne modele koji imaju najnovije infotainment sisteme Amundsen ili Columbus. Promocije mogu da nude spoljni partneri ili direktno Škoda Auto

Saznaj više
31. 08. 2023.

Još više prostora, udobnosti i kontrole: Škoda predstavlja vrhunske enterijere potpuno novih generacija modela Kodiaq i Superb

Škoda Smart Dials: Postavljeni ispod centralnog ekrana infotainment sistema, ovi prilagodljivi rotirajući dugmići sa digitalnim ekranima nude novi pristup intuitivnom radu. Samostojeći ekran infotainmenta od 12,9 inča, u kombinaciji sa premeštenim menjačem na stub volana, stvara urednu centralnu konzolu i optimizuje unutrašnji prostor. Inovativni Škoda Design Selection donosi niz održivih materijala u serije modela Kodiaq i Superb.

Saznaj više
23. 08. 2023.

Skice otkrivaju detalje dizajna novih prednjih svetala modela Škoda Scala i Kamiq

Potpuno nova prednja svetla naglašavaju pomlađeni izgled kompaktnog modela Škoda Scala i gradskog SUV modela Škoda Kamiq. Dodatna tehnologija Matrix-LED – prvi put za dotične modele.

Saznaj više
22. 08. 2023.

Prvi pogled na redizajnirane modele Škoda Scala i Škoda Kamiq

Kompaktni i gradski SUV modeli dobijaju inovativan dizajn i tehnološka unapređenja. Sada su uključene karakteristike koje su prethodno bile rezervisane za više klase vozila. Digitalna svetska premijera ova dva modela zakazana je za 1. avgust

Saznaj više