Škoda Scala

Hrabrost vas pokreće napred

Potpuno nova ŠKODA SCALA biće vaš pouzdan partner u svim životnim prilikama. Škoda Scala izuzetna po svojoj svestranosti i prostranosti, odgovoriće na sve Vaše zahteve kada je automobil u pitanju. Povrh svega, svideće vam se stilski dizajn, vrhunska povezanost i maksimalna sigurnost. Sa Škoda Scalom ćete posedovati visokokvalitetan, moderan automobil koji nudi mnogo više nego što na prvi pogled izgleda.

Najvažnije karakteristike

Dinamičan dizajn

Oštre ivice karoserije inspirisane dizajnom sportske studije Vision RS, ističu sofisticirane konture modela, dinamične elemente i atraktivno prelamanje svetlosti i senki.

Pročitajte više

Budući klasik

Unutrašnjost modela se nadovezuje na dinamičan dizajn eksterijera. Kombinaciju ergonomije i emotivnog dizajna sa gracioznim linijama, dopunjuju dodaci od mekih materijala, najveći displej u klasi i veliki prostor.

Pročitajte više

Sigurnost pre svega

Škoda Scala bezbednosni sistemi su dizajnirani po uzoru na automobile najviše klase. Automobil može biti opremljen sa brojnim asistencijama, do 9 vazdušnih jastuka i mnogim drugim funkcijama.

Pročitajte više

Novi standardi prostranosti

Škoda Scala je prostrana i vrlo lako se prilagođava svakoj životnoj situaciji, kako biste savladali svaki izazov.

Pročitajte više

Genijalna na više načina

Po već ustaljenoj tradiciji Scala je opremljena genijalnim Simply Clever detaljima koji će život učini lakšim.

Pročitajte više

Najsavremenija tehnologija

Škoda Scala je napravljena na najmodernijoj MQB platformi modernog dizajna, sa najnovijim motorima i sistemima asistencije koji se koriste u većim automobilima.

Pročitajte više

Kombinacija inovacija i stila

Široka ponuda felni od 16 do 18 inča najnovijeg Aero dizajna koji doprinosi smanjenju otpora vazduha.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Najnoviji sistemi za bezbednost na putu.

Pročitajte više

Vozite udobno u harmoniji sa ostalim učesnicima u saobraćaju.

Pročitajte više

Parkiranje nikad nije bilo lakše. Samo pritisnite pravi prekidač.

Pročitajte više

Snažna karoserija modela Scala može biti opremljena sa do 9 vazdušnih jastuka.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Učinite život lakšim sa novom generacijom povezivanja na internet i bežičnom vezom između telefona i automobila preko SmartLink+ sistema.

Pročitajte više

Oprema

Ambition

 • Kišobran u vratima vozača
 • Klima uređaj
 • Prednja svetla za maglu
 • Prednji naslon za ruku
 • Pregrada za odlaganje ispod prednjih sedišta
 • Pregrada za naočare

Ambition paket opreme uključuje crne tekstilne presvlake i dekor instrument table, spoljašnje retrovizore i ručice vrata u boji karoserije, klima uređaj, prednja svetla za maglu i dodatne pregrade za odlaganje. Pregrada za kišobran (sa kišobranom) u vratima vozača je veoma koristan dodatak.

Style

 • Full LED zadnja svetla
 • Easy Start
 • Climatronic automatski dvo-zonski klima uređaj
 • Bolero infotainment sistem
 • Elektro podizači prednjih i zadnjih stakala
 • Tekstilne patosnice

Style paket opreme uključuje 16” aluminijumske felne, kožni volan, Easy Start, elektro podizači prednjih i zadnjih stakala. Paket uključuje i Climatronic dvo-zonski klima uređaj, full LED zadnja svetla sa dinamičkim indikatorima pravca i Bolero infotainment sistem sa ŠKODA Surround sistemom ozvučenja.

Monte Carlo

 • Full LED zadnja svetla, funkcija animacije
 •  Multifunkcionalni kožni servo volan za radio i
  telefon
 • Sportska sedišta
 • Kožna ručica menjača

Detalji koji čine život jednostavnijim

Dražač za flašu od 1.5 litra

Jedan od mnogih držača flaša nalazi se u prednjim vratima u koga može stati flaša zapremine 1,5 litara.

Prednja kaseta sa hlađenjem

Jedna od prednosti klimatizacije je i hlađenje prednje pregrade koja se na taj način pretvara u idealno mesto za čuvanje užine. Nivo hlađenja se može podešavati.

Jumbo box pregrada

Jumbo Box pregrada je praktično mesto za odlaganje koje se nalazi u naslonu za ruke između prednjih sedišta i lako je dostupno vozaču i suvozaču.

Držač bezbednosnog prsluka

Sigurno znate sigurnosne instrukcije pre poletanja aviona? Sada Vam nudimo Simply Clever varijantu koja je isto toliko važna i može vam spasiti živiot. Prsluci se nalaze se u držačima prednjih i zadnjih vrata i lako su dostupni u svakom trenutku.

Virtual cockpit

Odličan pregled svih informacija preko podesive digitalne instrument table koja nudi pet različitih režima rada. Informacije kao što su navigacija, radio i telefon su prikazane na prelepom displeju veličine 10.25".

Škoda Sound System

Bolero i Amundsen sistemi mogu biti dopunjeni sa audio sistemom jačine 405 sa 10 zvučnika, uključujući i subwoofer. Možete podesiti nekoliko audio režima ko što su Škoda, Speech, Classic i Rock. Zvuk se može podesiti tako da odgovara putnicima u automobilu prema režimima All, Front i Driver.

Phone Box sa induktivnim punjenjem

Phone Box pregrada je mesto za telefon u centralnoj konzoli koje omogućava telefoniranje čak kad je signal veoma slab. Phone Box pregrada omogućava punjenje telefona koristeći Qi standard.

Držač multimedija

Pitate se kako da tokom vožnje sačuvate telefon, ključeve ili novčiće na jednom mestu? Evo Simply Clever rešenja – bez obzira koliko oštro ulazite u krivinu, držač će sitnice sačuvati na dohvatu ruke.

Kessy sistem

Više nema potrebe da držite ključ kako biste otključali ili zaključali automobil. Kessy (Keyless Entry, Start and exit SYstem) kontrolna jedinica prepoznaje ključ i automatski otključava vozilo čim dodirnete bravu vrata ili prtljažnika. Motor startujete pritiskom na dugme.

Elektro podesivo sedište vozača

Vozačevo sedište je elektro podesivo pomoću komandi na volanu, ali pravu poziciju možete naći pomoću prekidača na samom sedištu.

Električna peta vrata

Sa opcionim električnim petim vratima, prtljažnik možete otvoriti i zatvoriti pritiskom na dugme. Sa Tip-To-Close funkcijom, prtljažnik se može zatvoriti laganim pokretom ruke.

Elektro sklopiva kuka za vuču

Opciona elektro sklopiva kuka za vuču je vrlo praktična oprema. Kuka sa integrisanom elektro utičnicom se stavlja u funkciju putem prekidača u prtljažniku.

Podesivi dupli pod prtljažnika

Podesivo dno prtljažnika dozvoljava da podesite prtljažnik u dve pozicije. Jednostavno povučete i podesite u nižu poziciju i tako dobijate sigurno mesto za odlaganje.

Patosnica sa dva lica

Na jednoj strani praktična, lako periva površina, a na drugoj elegantna tekstilna presvlaka. Patosnica se jednostavno okrene i prilagodi prtljagu koji prevozite.

Mreže za prtljažnik

Zahvaljujući pametno dizajniranim mrežama, kukama i policama, nema više potrebe da brinete o svom prtljagu. Mreže sa kukama za fiksiranje ne dozvoljavaju da se predmeti pomeraju a kukice za kačenje dobro će doći kada krenete u šoping ili na rekreaciju.

Kuke za fiksiranje

Veoma praktičan detalj modela Škoda Scala su dve snažne kuke na bokovima prtljažnika. Dizajnirane su da fiksiraju torbe i slične predmete.

Koja joj boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Scala model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Scala ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Pogledajte video - NOVA Škoda Scala

Cenovnici i katalozi

Scala cenovnik

Scala Ambition Plus cenovnik

Scala Ambition Premium cenovnik

Scala Monte Carlo cenovnik

Scala Monte Carlo Plus cenovnik