Škoda Scala

Jedinstven u svakom detalju

Potpuno nova ŠKODA SCALA biće vaš pouzdan partner u svim životnim prilikama. Škoda Scala izuzetna po svojoj svestranosti i prostranosti, odgovoriće na sve Vaše zahteve kada je automobil u pitanju. Povrh svega, svideće vam se stilski dizajn, vrhunska povezanost i maksimalna sigurnost. Sa Škoda Scalom ćete posedovati visokokvalitetan, moderan automobil koji nudi mnogo više nego što na prvi pogled izgleda. Škoda Scala od sada dostupna sa full LED Matrix farovima.

Najvažnije karakteristike

Dinamičan dizajn

Škoda Scala ima oštre dizajn linije, neprolazni dizajn i elegantan oblik karoserije kombinovani su sa sportskim elementima koji čine automobil savšenim svakodnevnim saputnikom.

Pročitajte više

Budući klasik

Unutrašnjost modela se nadovezuje na dinamičan dizajn eksterijera. Kombinaciju ergonomije i emotivnog dizajna sa gracioznim linijama, dopunjuju dodaci od mekih materijala, najveći displej u klasi i veliki prostor.

Pročitajte više

Sigurnost pre svega

Škoda Scala bezbednosni sistemi su dizajnirani po uzoru na automobile najviše klase. Automobil može biti opremljen sa brojnim asistencijama, do 9 vazdušnih jastuka i mnogim drugim funkcijama.

Pročitajte više

Najmodernija tehnologija

Scala je izgrađena na najsavremenijoj MQB platformi, koja se odlikuje naprednim dizajnom, najnovijim pogonskim sklopovima i mnoštvom naprednih sistema za pomoć vozaču koji su uobičajeni za veće modele.

Pročitajte više

Tehnologije za bolji kvalitet života

Najnoviji sistemi za bezbednost na putu.

Pročitajte više

Vozite udobno u harmoniji sa ostalim učesnicima u saobraćaju.

Pročitajte više

Parkiranje nikad nije bilo lakše. Samo pritisnite pravi prekidač.

Pročitajte više

Snažna karoserija modela Scala može biti opremljena sa do 9 vazdušnih jastuka.

Pročitajte više

Povezani i tokom vožnje

Scala napredni sistemi za povezivanje će olakšati svakodnevnu upotrebu automobila i pružiti vam svu potrebnu podršku da udobno i na vreme stignete na odredište.

Pročitajte više

Oprema

Essence

 • LED farovi
 • Zadnji parking senzori
 • 8 zvučnika
 • Škoda infotainment 8,25”
 • Smart Link +
 • Prednji naslon za ruku Jumbo box

Selection

 • Elektro podizači zadnjih stakala
 • Multifunkcionalni kožni servo volan
 • Tempomat
 • Hill hold
 • Kožna ručica menjača
 • Vozačevo i suvozačevo sedište lumbalno

Monte Carlo

 • Elektro podizači zadnjih stakala
 • Multifunkcionalni kožni servo volan
 • Tempomat
 • Hill hold
 • Kožna ručica menjača
 • Vozačevo i suvozačevo sedište lumbalno podesivo

Detalji koji čine život jednostavnijim

Dražač za flašu od 1.5 litra

Jedan od mnogih držača flaša nalazi se u prednjim vratima u koga može stati flaša zapremine 1,5 litara.

Držač kartice na A stubu

Najmanje stvari je uvek najlakše izgubiti. Na primer, kartice za parkiranje. Srećom, Škoda ima jednostavno rešenje: Simply Clever držač za kartice koje se uredno zakače sa strane vetrobranskog stakla i na dohvat su ruke

Integrisani levak

I ispod haube možete pronaći Simply Clever rešenja. Scala ima pametno dizajniran gumeni poklopac za rezervoar tečnosti za pranje. Otvara se u praktičan levak tako da možete lako dopuniti tečnost bez prosipanja

Naslon za ruke sa dva držača za čaše

Za putnike pozadi veoma je korisna praktična pregrada za skladištenje u centralnom tunelu. Pregrada ima fleksibilni držač za čaše koji se može sklopiti kada se ne koristi da bi se kreiralo više prostora za skladištenje stvari.

Virtual cockpit

Odličan pregled svih informacija preko podesive digitalne instrument table koja nudi pet različitih režima rada. Informacije kao što su navigacija, radio i telefon su prikazane na prelepom displeju veličine 10.25".

Škoda Sound System

Bolero i Amundsen sistemi mogu biti dopunjeni sa audio sistemom jačine 405 sa 10 zvučnika, uključujući i subwoofer. Možete podesiti nekoliko audio režima ko što su Škoda, Speech, Classic i Rock. Zvuk se može podesiti tako da odgovara putnicima u automobilu prema režimima All, Front i Driver.

Phone Box sa induktivnim punjenjem

Phone Box pregrada je mesto za telefon u centralnoj konzoli koje omogućava telefoniranje čak kad je signal veoma slab. Phone Box pregrada omogućava punjenje telefona koristeći Qi standard.

Držač multimedija

Pitate se kako da tokom vožnje sačuvate telefon, ključeve ili novčiće na jednom mestu? Evo Simply Clever rešenja – bez obzira koliko oštro ulazite u krivinu, držač će sitnice sačuvati na dohvatu ruke.

Kessy sistem

Više nema potrebe da držite ključ kako biste otključali ili zaključali automobil. Kessy (Keyless Entry, Start and exit SYstem) kontrolna jedinica prepoznaje ključ i automatski otključava vozilo čim dodirnete bravu vrata ili prtljažnika. Motor startujete pritiskom na dugme.

Elektro podesivo sedište vozača

Vozačevo sedište je elektro podesivo pomoću komandi na volanu, ali pravu poziciju možete naći pomoću prekidača na samom sedištu.

USB-C portovi

Možete bežično ili preko USB-C portova da prikažete aplikacije sa eksternih uređaja na infotainment ekranu pomoću konekcija Apple CarPlay i Android Auto bilo, a omogućeno je i 45 W brzo punjenje uređaja.

Elektro sklopiva kuka za vuču

Opciona elektro sklopiva kuka za vuču je vrlo praktična oprema. Kuka sa integrisanom elektro utičnicom se stavlja u funkciju putem prekidača u prtljažniku.

Podesivi dupli pod prtljažnika

Podesivo dno prtljažnika dozvoljava da podesite prtljažnik u dve pozicije. Jednostavno povučete i podesite u nižu poziciju i tako dobijate sigurno mesto za odlaganje.

Patosnica sa dva lica

Na jednoj strani praktična, lako periva površina, a na drugoj elegantna tekstilna presvlaka. Patosnica se jednostavno okrene i prilagodi prtljagu koji prevozite.

Mreže za prtljažnik

Zahvaljujući pametno dizajniranim mrežama, kukama i policama, nema više potrebe da brinete o svom prtljagu. Mreže sa kukama za fiksiranje ne dozvoljavaju da se predmeti pomeraju a kukice za kačenje dobro će doći kada krenete u šoping ili na rekreaciju.

Kuke za fiksiranje

Veoma praktičan detalj modela Škoda Scala su dve snažne kuke na bokovima prtljažnika. Dizajnirane su da fiksiraju torbe i slične predmete.

Koja joj boja najviše odgovara?

Želite da konfigurišete vaš Scala model od glave do pete?
Pokrenite Škoda konfigurator za vašu zemlju.

Konfiguriši

Specifikacije

Opustite se. Škoda Scala ima dovoljno prostora za sve putnike i prtljag.

Tehnički detalji

Video

Pogledajte video - NOVA Škoda Scala

Cenovnici i katalozi

Scala FL cenovnik

Scala FL Monte Carlo cenovnik

Scala katalog modela