Škoda Modeli

28. 11. 2023.

Škoda Enyaq Coupe

Ovaj potpuno električni SUV sa kosim zadnjim delom je oličenje elegancije, praktičnosti i ekološke prihvatljivosti. Bogatstvo naprednih sistema za pomoć vozaču, najnovija tehnologija i izdašan unutrašnji prostor čine Enyaq Coupe savršenim partnerom za putovanja na koga uvek možete da se oslonite.

Saznaj više
28. 11. 2023.

Škoda Enyaq

Predstavljamo potpuno novi Enyaq, prvi Škodin električni SUV. Upečatljiv stil, prostrana unutrašnjost, visokokvalitetni materijali i najnovija tehnologija samo su neki od njegovih brojnih vrhunaca. Sa svojom najsavremenijom vezom, najsavremenijim sistemima za pomoć vozaču i izuzetnom udobnošću, savršen je za gradski saobraćaj kao i za duge vožnje.

Saznaj više
05. 09. 2023.

Škoda Octavia Combi

Prvi put ikada u Škodi došlo je pojavom nove ŠKODA OCTAVIE: Ekran u nivou očiju, “SHIFT BY WIRE” MENJAČ, sertifikovana ergnomska sedišta, dvostruki višenamenski volan I mnoge druge mogućnosti.

Saznaj više
05. 09. 2023.

Škoda Superb Combi

Sa brojnim dobro osmišljenim dodacima i sofisticiranim sistemima za asistenciju, SUPERB COMBI će vam pružiti apsolutnu udobnost i samopouzdanje u toku vožnje. Idealan za duga putovanja i velike porodice.

Saznaj više
05. 09. 2023.

Škoda Superb

Upečatljiv dizajn i impresivna prostranost upotpunjuju savršenu udobnost i vrhunsku opremu sa neprevaziđenom praktičnošću i jednostavno pametnim karakteristikama kako bi vam olakšali život svakog dana. Za putovanja koja se pamte.

Saznaj više
05. 09. 2023.

Škoda Octavia

Predstavljamo Vam model ŠKODA OCTAVIA, stvorena da prati tvoj životni stil. Automobil koji će podjednako biti savršen službeni automobil, u isto vreme vrlo praktičan za potrebe porodice. Uživajte u vožnji do kraja. ŠKODA OCTAVIA će Vas podržati brojnim sigurnosnim asistentima, pametnim funkcijama i uslugama povezivanja.

Saznaj više
05. 09. 2023.

Škoda Kodiaq

ŠKODA KODIAQ osmišljen je da impresionira, ali u isto vreme dovoljno praktičan u ispunjavanju svakodnevnih potreba Vas i Vaše porodice. Uživajte u samopouzdanju i ekonomičnosti modela ŠKODA KODIAQ, koji Vam nudi najnoviju tehnologiju i sedišta za do 7 osoba.

Saznaj više
05. 09. 2023.

Škoda Kamiq

Predstavjamo Vam prvi ŠKODA gradski crossover. Odmah će vas privući smeli dizajn koji kombinuje praktičan, prostrani gradski automobil sa prednostima SUV-a. Uživaćete u gradskoj vožnji, u automobilu koji Vam nudi komfor, udobnost i najmodernije tehnologije. Biće Vas partner u svim životnim prilikama. Škoda Kamiq od sada dostupan sa full LED Matrix farovima.

Saznaj više
04. 09. 2023.

Škoda Fabia

Škoda Fabia je automobil koji će Vas impresionirati. Samouverena i prostrana, može se pohvaliti vrhunskom kvalitetom izrade, ne samo da će impresionirati urbane istraživače grada , već je idealana i za potrebe mlade porodice. Uvek ćete ostati jedinstveni zahvaljujući prilagođenom izgledu, pametnoj opremi i jedinstvenim Jednostavno pametnim funkcijama.

Saznaj više
28. 08. 2023.

Škoda Scala

Potpuno nova ŠKODA SCALA biće vaš pouzdan partner u svim životnim prilikama. Škoda Scala izuzetna po svojoj svestranosti i prostranosti, odgovoriće na sve Vaše zahteve kada je automobil u pitanju. Povrh svega, svideće vam se stilski dizajn, vrhunska povezanost i maksimalna sigurnost. Sa Škoda Scalom ćete posedovati visokokvalitetan, moderan automobil koji nudi mnogo više nego što na prvi pogled izgleda. Škoda Scala od sada dostupna sa full LED Matrix farovima.

Saznaj više
28. 08. 2023.

Škoda Karoq

Doživite svaki dan u nedelji drugačije. Krenite na putovanja sa novom Škodom Karoq, prepunom osećaja sigurnosti za vašu porodicu, prostora za sve svoje hobije i funkcija koje olakšavaju život.

Saznaj više